Hjem Historier fra livet Faren holdt ikke tale i datterens bryllup – hun bryter fullstendig sammen når han istedenfor gjør dette!

Faren holdt ikke tale i datterens bryllup – hun bryter fullstendig sammen når han istedenfor gjør dette!

av Eivind Skår Ertesvåg

Da Nicole Cortez skulle gifte seg hadde hennes far øvd inn en spesiell overraskelse til brudeparet. Faren holdt ikke en vanlig bryllupstale, men fremførte klassikeren «I loved her first». Men denne fantastiske faren har ikke bare lært seg hvordan han skal synge sangen, han har også lært seg hele teksten på tegnspråk!

Nicole jobber som tegnspråktolk og har en spesiell dedikasjon til emnet. Faren brukte over ett år på å lære seg hele teksten på tegnspråk for å hedre jobben datteren gjør. Har du hørt noe så nydelig før?

Det er sjelden vi har hørt om en pappa som har lagt så mye forarbeid i «talen» sin som denne pappaen gjorde. Få med deg hele klippet, da faren gir en spesiell melding til Nicole på slutten. Del gjerne dette videre med dine venner om du ble truffet!

[mashvideo]

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier.