Dr. Brian Snyder jobber som akuttkirurg. En dag han var utenfor sykehuset han jobber på, fikk han øye på en kvinne som hadde begynt å føde inne i en bil som sto parkert utenfor.

Han skjønte raskt at det ikke var nok til til å få henne inn på sykehuset og ble tvunget til å reagere kjapt. Det som skjedde etter fødselen gjorde at alle fikk sjokk!

Denne historien er en historie fra virkeligheten og er fra Discoverys serie «Untold Stories of ER». I klippet nedenfor gjenskapes det som skjedde.

Dr. Snyder gjorde plass til fødselen i fremsetet på bilen. Situasjonen ble kritisk og han ba mammaen prøve å ikke presse ettersom navlestrengen hadde snurret seg rundt barnets hals.  Heldigvis lykkes legen i å forsiktig løsne strengen. Da babyen var helt ute, spurte han pappaen om han ville klippe navlestrengen. Det ville han og fikk en kirurgisk saks i hendene.

Det er vanlig å bli rørt når man ser sin nyfødte baby for første gang, men denne mannen ble kun opphengt i alt blodet som han så i sin nye bil, han så sin kone inn i øynene og utbrøt: » Hva i helvete! I vår nye bil! Med spesialsydde seter! Kunne du ikke ha ventet 15 minutter til??» Den kommentaren ble for mye for den nybakte mammaen.

Se i videoen under hva hun gjorde og del historien gjerne videre med vennene dine!