Glem kondomen, denne nye oppfinnelsen lar menn slå av og på fruktbarheten sin!

524

De fleste menn skulle vel ønske at de kunne ha litt mer kontroll over risikoen for å gjør en kvinne gravid uten å måtte bruke kondom. Slik det er nå så må menn stole på kvinnens ord om at hun har tatt p-piller. Denne nye oppfinnelsen snur opp ned på det!

Dette er en såkalt spermknapp som kalles for Bimek SLV. Oppfinneren er tyske Clemens Bimek. Testing av spermknappen konkluderer så langt med at den er svært effektiv og risikofri. Bimek SLV vil gi menn muligheten til å slå av og på spermproduksjonen sin, og dermed ha full kontroll på hvorvidt de ønsker å kunne gjøre en kvinne gravid eller ikke.

Spermknappen er ikke større enn en vitaminbjørn

spermknapp
Foto: Bimek SLV

Bimek SLV har ingen innvirkning på hormonene dine. Alt du må gjøre er å slå på eller av spermknappen, avhengig av ditt formål med hyrdestunden.

På og av bryter på spermknappen

bimek sperm

Så hvordan fungerer denne spermknappen? Bimek SLV er en bryter som opereres inn i skrotum på en mann, den kan kjennes gjennom huden. Dersom mannen ønsker å være fruktbar switcher han bryteren på og sperm vil komme under utløsning. Om mannen ikke ønsker at kvinnen skal kunne bli gravid kan han sette bryteren på av. Spermen vil da ikke komme ut av penis, men gå tilbake til testiklene under utløsning. Oppfinneren påstår at denne metoden er like effektiv som sterilisering, men risikofri.

Illustrasjon av spermknappen

spermknapp

Lurer du på hvordan spermknappen blir festet i skrotum? Dette gjøres gjennom en operasjon som tar rundt 30 minutter. Lokal bedøvelse er den eneste bedøvelsen man trenger for inngrepet. I følge Bimek SLV selskapet varer en spermknapp livet ut.

Har du fremdeles vanskelig for å forstå hvordan dette fungerer? For flere detaljer kan du ta en kikk på denne videoen:

LIK SIDEN VÅR