Denne mannen erkjenner å ha gjort en stor feil, en feil som han angrer bittert på nå. Budskapet han her kommer med i ettertid, kan kanskje gi noen noe å tenke på?

«I løpet av livet går vi gjennom mange faser. For et år siden, separerte jeg meg fra kona mi. Jeg forlot henne for en annen. En yngre og vakrere kvinne. Ekskona mi hadde lagt på seg, hun hadde masse cellulitter, og brystene og magen hang etter tre fødsler.

Hun hadde sluttet å gre håret, sluttet å bruke leppestift, og brukte aldri høyhælte sko. Hun hadde aldri på seg neglelakk og barberte seg sjelden. Jeg følte meg ikke tiltrukket av henne lenger. Hun var uinteressant og kvinnen jeg en gang elsket, var bare et svakt minne.

Flickr / Highlimitstudio

Ett år etter at jeg forlot henne, så jeg henne igjen. Hun strålte og var lykkelig. Jeg synes hun så nydelig ut og hun hadde gått ned i vekt. Leppene hennes var sminket med rød leppestift og hun hadde pene klær på.

Kroppen så flott ut, den så ikke ut som om den hadde født tre barn. Jeg undret meg over hvor kiloene var blitt av. De ekstra kiloene som hun hadde hatt fordi hun hadde gitt meg de vakreste gaver i verden.

Flickr / Wackelijmrooster

Hun hadde hatt cellulitter fordi hun ikke hadde hatt tid til å trene. Hun hadde jo tre barn å ta seg av. Døgnet rundt. Hun hadde prioritert dem istedenfor å barbere seg og sminke seg.

Hun brukte all sin tid på å lage mat, og rydde etter alle – med et smil om munnen. Hun elsket meg og barna. Hun synes hun hadde et perfekt liv.

Jeg vet hvordan det er å ha en ordentlig kvinne hjemme, jeg hadde det,  men jeg rotet det til – jeg sa at jeg ikke ville ha henne.

Jeg byttet ut ekte skjønnhet mot ytre skjønnenhet. Jeg klarte på det tidspunktet ikke å verdsette den lykken det er å ha en kone som er mor til mine barn som gjør alt for at vi skal ha det bra.

Flickr / Littlebirdfeet

Hun har enda mye å henge fingrene i, min yngste sønn Benjamin er halvannet år gammel. Men de andre har blitt eldre, og er ikke fullt så krevende lenger.

I dag har hun mer tid å bruke på å pleie seg selv. Hun har skjønt at hun ikke trenger en idiot som meg for å verdsette henne.

Jeg skjønte det ikke da –  men nå er det for sent.»

Et viktig budskap i våre dager. Del gjerne!