En hund som ble satt bort for omplassering i Oklahoma savnet eierne sine så mye at den gikk over 30 kilometer for å komme hjem til dem igjen.

Men da den ikke kunne finne familien sin første gangen – rømte den og tok turen én gang til!

The Seminole Humane Society og Animal Shelter forteller at den seks år gamle hunden Cathleen levde sammen med sin familie i Seminole inntil for bare noen få måneder siden hvor de flyttet til en annen by.

Familien kunne ikke ta Cathleen med seg til det nye huset, så de satte henne bort for omplassering. Pyreneerblandingen bodde hos en familie i Prague i påvente av å bli adoptert av noen nye eiere.

Cathleen, en seks år gammel pyeneerblanding fra Oklahoma, ble satt bort for å omplasseres da familien ikke lenger kunne ha henne.

Cathleen gikk de over 30 kilometerne fra Prague til Seminole, ikke bare én gang, men to, for å finne igjen familien sin.

Cathleen, en seks år gammel pyreneerblanding fra Oklahoma, ble satt bort for omplassering da familien hennes skulle flytte og ikke kunne ta henne med seg.

Cathleen derimot, savnet familien sin så mye at hun rømte, og gikk den lange turen fra Prague til Seminole for å finne dem. En tur på godt over 30 kilometer.

Kennelen forteller at Cathleen ikke bare tok turen én gang, nei, hun gjorde det to ganger. Første gangen fant hun ikke familien sin, og ble dermed bragt tilbake til kennelen da hun ble funnet.

Kennelen håper nå at ved å dele historien på blant annet Facebook, så vil noen øynene opp for denne trofaste hunden og adoptere henne.

– Cathleen er fantastisk hund, og den forrige familien hennes var veldig glade i henne. Hun er ydmyk, snill og svært rolig. Hun er søt og glad i mat. God helse, renslig og kan gå pent i bånd. Hun er dessuten omgjengelig og glad i barn, skriver kennelen i et innlegg på Facebook.

Dessuten har hun et rolig temperament og vil ikke gjøre en flue fortred. Og hun er vennlig mot andre hunder.

Cathleen beskrives som en ydmyk, snill og omgjengelig hund som er glad i barn.

Seminole Animal Shelter mottar daglig en rekke forespørsler om Cathleen.

Seminole Animal Shelter forteller at de må velge ny eier med omhu, da hun sannsynligvis vil prøve å rømme igjen, og legge ut på enda en tur for å finne familien sin.

Det koster 25$ å adoptere Cathleen, og hun kan ses i Seminole Animal Shelter.

Del gjerne hvis du også synes dette er en utrolig historie flere burde lese.