Det er ikke alltid like lett for småbarnsforeldre. Vi har tidligere skrevet om en kvinne som ble skjelt ut på en restaurant fordi hun ammet babyen sin

Men det er ikke bare amming som kan møte reaksjoner i det offentlige rom. Metro skriver om en 31 år gammel mor som skulle besøke en lokal restaurant sammen med sine ett år gamle tvillinger.

Kvinnen som heter Dion Skull kommer fra den britiske byen Guildford og besøkte restauranten Farmhouse.

Da hun satt seg ned utenfor restauranten oppdaget hun at den ene tvillingen hadde gjort i bleien.

Foto: Dion Skull/privat

– Jeg hadde skiftet på barna før jeg dro hjemmefra. Men da vi kom til restauranten hadde en av guttene gjort i buksen igjen. Jeg visste godt at den doble barnevognen ikke ville komme inn på restaurantens toalett, forteller kvinnen til Metro.

Foto: Tripadvisor

Ville ikke at barnet skulle bli sår

Tobarnsmoren ville ikke at barnet skulle sitte med bleien full av bæsj, hun begynte derfor å bytte bleie ved bordet hun satt ved på uteserveringen.

Den avgjørelsen skulle vekke reaksjoner. Til Metro forteller kvinnen hva som skjedde.

– Restauranteieren kom løpende ut og skjelte meg ut foran alle de andre gjestene. Han ga klar beskjed om at dette både var uhygienisk og ekkelt. Jeg begynte å gråte, og forlot restauranten, totalt ydmyket.

Saken har vekket voldsomme reaksjoner i sosiale medier hvor moren mottar enorm støtte fra andre foreldre. Restauranten har så langt ikke ville kommentere eller beklage hendelsen.