Det er få ting som er sterkere enn de usynlige båndene mellom søsken.

Samir Deais fra San Antonio i Texas delte nylig en hjerteknusende video av sin yngste sønn, Alexander på fire år, hvor han synger en kjærlighetssang til sin døde lillesøster Ava.

Ava ble født med en leversykdom kalt hydronefrose, en sykdom som gjør at kroppen ikke klarer å utskille væske på normalt vis. Som en følge av dette døde hun i mai 2017. Kun fire måneder inn i livet.

Selv om Ava ikke levde særlig lenge, rakk hun likevel å gjøre stort inntrykk på familien. Og da spesielt storebroren Alexander.

Etter Avas død fant familien trøst i filmen «Coco», som blant annet omhandler døden.

Alexander så filmen så mange ganger at da det ble det som ville ha vært Avas fødselsdag, bestemte han seg for å synge henne en serenade. Han stilte seg opp foran Avas minnested, spilte på gitaren og sang «remember me» fra den samme filmen.

Samir forteller at filmen hjalp sønnen gjennom sorgen, samtidig som han fikk en forståelse for hva døden egentlig er og innebærer.

Etter at videoen med Alexander som synger for sin avdøde lillesøster ble lagt ut  har den gått viralt og millioner av mennesker verden over har sett den.

Ikke bare fordi det er en søt og vakker ting å gjøre, men også fordi den minner oss alle på hvor skjørt livet kan være, og at selv om man er barn har man også følelser og tanker rundt døden.

Trykk på videoen under for å se og høre Alexanders rørende serenade til sin elskede lillesøster Ava.

Del gjerne artikkelen hvis du også synes det er en fantastisk ting og gjøre, og at selv om man er barn godt kan ha følelser og tanker rundt det å dø.