Hjem Viralt 1 av 8 menn har med seg denne overraskende tingen i begravelser

1 av 8 menn har med seg denne overraskende tingen i begravelser

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det kan virke som det aller siste stedet du kommer til å treffe noen av det annet kjønn, men én av åtte menn på 35 år eller yngre har tatt med seg kondom til en begravelse.

Den overraskende nyheten stammer ifølge Daily Mail fra en undersøkelse gjennomført av det amerikanske kondommerket Trojan slapp. Her innrømmet én av åtte menn å ha hatt beskyttelse med seg til begravekser – sånn i tilfelle.

Selv om begravelseselementet kan virke sjokkerende, mener klinisk sexolog og seksualitetspedagog Patti Britton at sorg kan aktivere libido.

Sex frigjør endorfiner, også kjent som lykkehormonet, som igjen kan bidra til å bedre humøret ditt.

– Det handler egentlig om å fylle tomrommet – bokstavelig og billedlig. Sorg handler om tap av nærhet – tap av intimitet. Det er derfor libidoen vår slår inn: For å fylle det tomrommet, sier han ifølge den britiske avisa til Mel Magazine.

I undersøkelses snakket Trojan med 2000 voksne i alderen 18 til 35 år. De fant også at 77 prosent av de spurte mener at menn og kvinner bør være like ansvarlige for beskyttelse.

Omtrent 78 prosent av mennene sa at de heller ville bruke kondom enn å få partneren til å ta prevensjon.

Men mer enn halvparten av kvinnene som var involvert i undersøkelsen sa at de foretrekker at deres partnere brukte kondom i stedet for å selv ta p-piller.

Den mannlige p-pillen er for tiden under utprøving, og forskere hyller den som en «game-changer».

Legemidlet tas 30 minutter før sex og ser ut til sette en 100 prosent effektiv stopper for graviditet i minst to timer.

Hittil har den mannlige p-pillen imidlertid bare dokumentert effekt på å forhindre graviditet hos mus, men det er det gode indikasjoner som tyder på at prevensjonsmidlet også vil virke på mennesker.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com