in , ,

10-år gammel gutt tok seg av ny elev som satt alene – Fikk med seg dette varme brevet hjem

«Vi kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.» Ordene til den tidligere amerikanske presidenten Ronald Reagan passer perfekt som en beskrivelse at et innlegg som nå vinner folks hjerter på Twitter.

Ravi Kahlon, en lovgiver fra British Columbia, benyttet Twitter for å dele en hendelse som involverte sønnen og klassekameraten. Han beskriver hvordan hans 10 år gamle sønn, sammen med en venn, bestemte seg for å gi selskap til en ny gutt som satt alene i lunsjen på skolen. Sammen med innlegget har den stolte faren lagt ved et bilde av et brev som sønnen mottok fra den nye gutten.

«Stolt pappa -øyeblikk i dag. Min 10 år gamle sønn så en ny elev sitte alene. En annen venn og han bestemte seg for å være med han i lunsjen. Han fikk denne nydelige lappen på slutten av dagen,» twitrer faren.


I brevet som sønnen fikk med seg hjem sto det:

«At dere satt med meg ute føles bedre enn noe annet. Tusen takk. Jeg vil spørre om jeg kan fortsette å være med dere ute.»

Ta en titt på hele innlegget:

Innlegget ble delt i januar i år, og har siden fått over 465.000 likerklikk. Blant de mange tusen kommentarene hylles 10-åringen og mange mimrer tilbake til sin egen skoletid hvor de skulle ønske at de hadde en slik klassekamerat.

«Som et barn som gikk på 6 forskjellige skoler, fikk jeg lyst til å gråte. Jeg slet så hardt med å få venner. Å alltid være det nye barnet kan være deprimerende og ensomt, klemmer til sønnen din,» skriver en.

En annen poengterer hvor gode ringvirkninger slike historier kan få.

«For en snill gest fra sønnen din. Guttenes handling og ditt innlegg om det inspirerte sannsynligvis til 1000 godhetshandlinger akkurat i dag,» skriver personen.

I et annet innlegg har Ravi delt et bilde av sønnen sin med teksten:

«Gratulerer med forsinket b -dag til nummer 1!

Omsorgsfull, empatisk og omtenksom.

Han rekker ut en hånd til andre når de trenger en venn

Fortsett å skinne ❤️»

Happy belated b day to my number 1! Caring, empathetic and thoughtful. He reaches out to others when they need a friend and calls out toxic masculinity when he sees it. Keep shining❤️

Posted by Ravi Kahlon on Tuesday, May 11, 2021

For en nydelig gest av denne 10-åringen! Du må gjerne dele artikkelen for å spre litt godhet i dag du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den 5 år gamle gutten sto på trappen til naboen. I armene hold han lillesøster. «Mamma er død, kan du ta vare på oss?»

Atle Pettersen

Atle Pettersens familielykke: – Vi gleder oss ekstra mye til jul i år