torsdag, desember 12, 2019
Historier fra livet 10 år gammel jente døde. Legene skjønte ikke hva...

10 år gammel jente døde. Legene skjønte ikke hva som feilte henne før etter hennes død

-

Briony Klingberg ble tatt med til flere leger da hun ble syk. Men ingen av legene skjønte hva som var galt. Hun ble sendt hjem med beskjed om å ta det med ro.

En dag fikk ti år gamle Briony Klingberg feber og store smerter i halsen. Man kunne se at det var flere store blemmer i halsen hennes, hvilket gjorde det vanskelig å svelge. Det skriver Daily Mail.

Moren, Bridget Klingberg, ble bekymret, og etter et par dager, kjørte hun til sykehuset med datteren. I løpet av en uke, var jenta inn og ut av sykehuset flere ganger, og moren tok henne med til flere forskjellige leger. Hun fikk beskjed om at datteren mest sannsynlig hadde en halsbetennelse, problemer med mandlene eller kyssesyken.

Ble sendt hjem fra sykehuset

Bridget og datteren ble sendt hjem fra sykehuset flere ganger med antibiotika og smertestillende og beskjed om å ta det med ro.

«Vi kom aldri hjem med en diagnose. De gjettet bare», sier moren til Daily Mail.

Men Bridget klarte ikke å slå seg til ro med det legene sa. Datteren ble raskt bare verre og verre.

«Hun spiste ikke, hun ville ikke drikke, det var så vondt å svelge. Jeg kunne ikke ta bort smerten, alt var vondt, jeg trengte hjelp», sier hun.

Organene kollapset

Dessverre rakk aldri Briony å komme seg til sykehuset en siste gang. På vei til sykehuset, fikk Briony et anfall og døde i bilen på parkeringsplassen.

Foreldrene er naturligvis knust.

Det viste seg at Briony hadde herpes simplex-viruset. Det ble ikke oppdaget før etter hennes død. Herpes simplex kan gi munnsår og blemmer i munn og svelg. Det er i utgangspunktet ikke farlig, men noen ganger kan viruset angripe organene og føre til at de kollapser. Det var nettopp dette som skjedde med Briony.

Moren fortviler

«Du stoler på at hun er syk nok til at legene vil si at hun skal bli på sykehuset», sier moren.

Dersom man får munnsår eller blemmer som ikke blir bedre etter to uker, og hvis man i tillegg får feber eller føler seg syk, skal man oppsøke lege.

Del gjerne, slik at flere blir oppmerksomme på symptomene ved denne aggressive herpes-sykdomen.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.