Hjem Reklame 10 heftige opplevelser å gi i gave

10 heftige opplevelser å gi i gave

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det kan være vanskelig å finne den riktige gaven til sine nære og kjære, og spesielt vanskelig kan det være å finne en bra presang til den som har alt. Da kan en opplevelsesgave være løsningen. 
Du vil finne finne opplevelsesgaver som passer til alle, både unge, eldre, kvinner og menn. Du finner også et bredt utvalg av opplevelsesgaver, som for eksempel opplevelser med fart og spenning, romantiske utflukter, lærerike opplevelser eller matopplevelser. Uansett hvem det er du har problem med å finne gave til, vil du sannsynligvis finne noe som passer her. Få fler gavetips på opplevelser her. Visste du også at flere av gavene kan leveres helt hjem.

1. Til den som elsker fart og spenning: Indoor skydive

Dette er den perfekte gaven til den som vil prøve et nytt, morsomt og annerledes eventyr. Med denne opplevelsen så får du virkelig kjenne på følelsen av å hoppe i fallskjerm i en topp moderne vindtunnell. 

2. For den historieinteresserte – overnatting på Oscarsborg Festning

Dette er en opplevelse med historistisk sus som inkluderer en overnatting i dobbeltrom med utsikt, frokost, 3 retters middag, inngang til museum og aperitiff med historisk formidling. Her kan man både slappe av i vakre omgivelser og lære om den rike historien til stedet.

3. For den som er glad i ost og vin – helkveld på Winther Aker brygge

Nå kan du gi en opplevelsesgave som inkluderer ost- og vinsmaking hos populære Winther Aker brygge. Du får smake hele 5 ulike viner og 7 norske oster med viner som er nøye utvalgt for å matche ostene. Det er også mulig å velge avsluttende pizza laget av finalist i pizza-VM, til spesialpris. 

4. For den lekne og kreative – Maling & Moro hos Paint’n Sip Oslo

Hos Paint’n Sip Oslo kan du oppleve en livlig kveld med god stemning hvor dere får utfolde dere med maleutstyr. Kvelden ledes av en dyktig maleinstruktør og god drikke hører selvfølgelig med. Til slutt kan dere ta deres mesterverk med hjem.

5. Bli bedre kjent med Oslo med historisk vandretur ved Akerselva

Bli med på en spennende oppdagelsesferd langs vakre Akerselva som renner tvers gjennom Oslo. Her får dere lære om både den eldre og den nyere historien bak Akerselva. Denne fine opplevelseen inkluderer også flere historiske og interessante steder i Oslo sentrum. 

6. Slapp av med opphold og middag på Fýri Resort

Kjenner du noen som kunne ha behov for å slappe av noen netter på vakre Hemsedal? Da passer denne opplevelsesgaven perfekt. Gavemottakeren får 1-3 overnattinger i dobbeltrom og frokostbuffet inkludert alle dager. Overnattingsstedet har også gratis parkering og WIFI. 

7.Til spillentusiasten – VR Escape Room opplevelsesgave

Med denne morsomme opplevelsesgaven får den heldige mottakeren oppleve 45 minutter med eksklusive og utfordrende spill drevet av den aller nyeste VR-teknologien. Hos VR Games Zone i Oslo kan mottakeren prøve eksklusive VR-spill som ikke finnes andre steder, og der er mulig å velge mellom 9 ulike spill. 

8. For den dyreglade – alpakkavandring for to

Denne opplevelsesgaven er den perfekte gaven til den som er glad i søte og morsomme dyr. Her får man bli kjent med alpakkene på tur i vakre omgivelser og turen kan tilpasses etter deltakerens behov. Disse turene arrangeres flere steder i landet.  

9. For den naturglade – gi en natt i svevetelt

Dette er gaven til noen som setter pris på en eventyrlig overnatting i vakre omgivelser. Å sove i telt – svevende over bakken – er noe helt utenom det vanlige og en opplevelse som sent vil glemmes. På klare kvelder er dette den perfekte lokasjonen til å bare ligge og slappe og se på stjernene, og på dagtid kan man oppleve skogens ro. 

10. For den som alltid har drømt om å være pilot

Kjenner du noen som alltid har drømt om å være pilot? Denne opplevelsesgaven gir mulighet til å være pilot for en dag og den heldige gavemottakeren får prøvekjøre et helt ekte motorfly. Gaven inkluderer selvføgelig kyndig veildedning fra en dyktig instruktør. Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com