in ,

100-åringen feiret sin store dag alene – plutselig ringte det på døren

Når vi blir eldre, mister vi venner etter hvert. Det kan være mange forskjellige grunner til det, men dessverre ender mange eldre opp med å leve dagene i full ensomhet og uten sosial interaksjon.

Dorothy ‘Mercy’ Ballard, er en eldre kvinne fra England som har opplevd akkurat det. Hun har nådd en høy levealder, men også mistet mange. Både venner og familie. Derfor setter hun ekstra pris på mennesker som søppeltømmeren Ben. Han henter søpla en gang i uken, og tar seg alltid tid til en prat.

De to har blitt nære venner gjennom årene, og Ben ønsket ikke å gå glipp av denne sjansen til å feire den store bursdagen til vennen sin. Så han planlagte en hjertevarmende overraskelse for henne.


Foto: Youtube

Videoen av den fantastiske handlingen gikk viral i løpet av noen dager, og folk elsker Bens påfunn.

Dorothy hadde ingen planer eller besøk på den store dagen sin. Så Ben stilte på døren hennes, selvfølgelig med bursdagskake. Men han var ikke alene. Kollegene hans hadde også blitt med for å gratulere 100-åringen med dagen.

Når hun åpner døren og ser kaken, blir Dorothy overlykkelig. Hun fikk den beste overraskelsen noensinne, og hun fikk til og med blåse lys.

En tydelig rørt Dorothy. Foto: Youtube

Ben er glad for å ha noen som Dorothy i livet sitt. Han forteller hvordan han har hentet søpla hennes i mange år, og hun venter alltid på ham ved døren med et stort smil om munnen. Dorothy elsker å dele historier om livet sitt og gamledager med Ben, og han forteller mer enn gjerne om de nye teknologiene og duppedingsene som ikke eksisterte den gangen hun vokste opp.

LES OGSÅ: Gudrun (92) om ensomheten : «Hadde jeg bare vært en hund»

– Jeg har vært en søppeltømmer i omtrent 11 år og elsker å lytte til historiene hennes om livet hennes – etter å ha blitt født i 1919 kan hun nesten ikke tro hva teknologi kan gjøre nå, og hun kan ikke forstå noe av telefonen min.

– Da jeg tok en selfie av oss med mine to kolleger sa hun ‘Hvordan ser jeg ut?, forteller Ben.

Disse to er et eksempel på at år er bare et tall når det gjelder ekte vennskap.

Folk elsket historien om Mercy og Ben så mye at de to ble slags kjendiser i naboområdet. De stilte også opp på et intervju med en TV-kanal som ville lage en reportasje om det spesielle vennskapet.

Dorothy sier hun er veldig glad for at det fortsatt er mennesker som Ben der ute som respekterer eldre så mye. Når det gjelder ham, sier han at han er glad for å være hennes beste venn og ønsker at hun når 105-årsdagen slik at han kan overraske henne igjen.

Dorothy mener imidlertid at det å leve i et århundre er mer enn nok. Hun har sett så mye i løpet av livet, og vi kan lære mye av denne sjarmerende og kloke eldre damen.

Ta en titt på intervjuet deres i videoen nedenfor, og del gjerne historien med vennene dine.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

2-åringen reagerer på at bestemoren sa et stygt ord – har smeltet hjertene til over 10 millioner mennesker

Nordmann får internasjonal oppmerksomhet for sin kamp for fred – Nå ber han om en norsk innsats for å bryte Putins sensur