Hjem Familie 100-åringene har vært gift i 79 år – dette paret slår alle rekorder

100-åringene har vært gift i 79 år – dette paret slår alle rekorder

Det er ikke så mange av oss som får oppleve å blåse ut hundre lys på bursdagskaken. Men dette paret er ikke som alle andre par.

Hubert og June Malicote fra Ohio, i USA, er et ektepar som nylig feiret at de begge har levd i et helt århundre og i mellomtiden også kunne feire 79-års ekteskap. De to vokste opp på landsbygda i Kentucky og møttes da de flyttet til Ohio for å finne arbeid.

De møttes i kirken og ble raskt venner. I løpet av kort tid oppdaget de at de følte noe mer og bestemte seg for å gifte seg. Siden den gang har de bare delt seg ved én anledning: da Hubert måtte tjene i Hawaiis marinekorps i to år under andre verdenskrig. June ventet tålmodig på ham, og da han kom tilbake, fortsatte de to å bygge et liv sammen i Hamilton, Ohio.

Til dags dato består familien deres av tre barn, syv barnebarn og elleve oldebarn. Paret har denne sommeren feiret tre spesielle merkedager. Hver sin 100-årsdag, og 79-års bryllupsdag.

Hemmeligheten bak kjærligheten

Paret forteller at hemmeligheten bak varig kjærlighet er: kommunikasjon, vennskap og ingen krangel.

– Bortsett fra å være mann og kone, er vi bestevenner. Vi snakker mye og har aldri kranglet, sier Hubert og fortsetter:

– Det er jo ikke alltid at alt går på skinner og fungerer som det skal, men vi ville aldri gjort noe for å såre hverandre.

– Hvis det blir litt anspent, kan du gå bort for deg selv noen minutter, legger June til.

Paret har alltid tilbrakt mye tid sammen.

– Vi gikk aldri mye ut. Da barna var mindre, likte vi å sitte rundt bordet og fortelle hvordan dagen vår hadde vært. Det var nok å ha hverandre. Vi har hatt et fantastisk liv, sier Hubert.

Etter mer enn syv tiår har ikke June og Huberts rutine endret seg i det hele tatt. Hver kveld setter de seg ned og spiser middag og ser på en gammel western. Når filmen er over, kysser de hverandre alltid før de legger seg.

– Jeg setter moren min i rullestolen ved siden av faren min , de holder hverandre i hendene og sier god natt, sier den 70 år gamle datteren til Today og legger til:

– Så, om morgenen, er de så glade for å se hverandre. De hilser på hverandre med store smil.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om det herlige paret. Vi gratulerer så mye både med 100-årsdager og 79-års bryllupsdag!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com