lørdag, september 26, 2020

103 år gamle Jennie er frisk fra korona – Feiringen hennes? En iskald pils!

Mest lest nå

I dag skal du få en skikkelig solskinnshistorie : Møt 103 år gamle Jennie som overvant koronaviruset som herjet kroppen hennes!

Det har vært skrevet uttalige artikler og nyhetssaker om kornaviruset etter at verden ble snudd på hodet og forandret. De fleste av nyhetene har vært preget av frykt. Økonomisk nedgang, antall smittede, antall døde og beskrivelser av hvor forferdelig viruset kan være mot lungene dine.

Men midt i all tragedien kommer det også solskinnshistorier. Historier som får oss til å trekke på smilebåndet og glemme alle de fæle nyhetene.


103 år gamle Jennie Stejna er en av disse historiene. De siste dagene har den blide kvinnen blitt verdenskjent og fått mennesker rundt hele kloden til å le.

Cheers 🍻Jennie Stejna, a 103-year-old great-great-grandma, survived the coronavirus and celebrated with an ice cold Bud Light.

Publisert av 11Alive Torsdag 28. mai 2020

Feiret med en iskald øl

Kvinnen som bor i Massachusetts testet positivt for Covid-19 i slutten av april. For familien var det ensbetydende med en ting; Jennie ville ikke overleve dette.

Oldebarnet hennes, Shelley Gunn, forteller til CNN at de på et tidspunkt fikk beskjed om at 103-åringen ikke lenger tok til seg næring og at hun sannsynligvis ikke ville overleve natten. Familien ringte henne og tok farvel.

Men slik skulle det ikke gå. 8 mai fikk familien en ny telefon fra pleiehjemmet. Det de trodde skulle være dødsbudskapet var beskjed om at Jennie nå hadde testet negativt på korona. Hun var frisk og fri for symptomer!

Pleieren kom inn på rommet og Jennie sa: «kom deg til helsike ut, jeg er ikke syk lenger!» forteller Gunn om sin humoristiske oldemor.

Og det eneste 103-åringen ønsket seg for å feire friskmeldingen, var en iskald øl!

– Jeg tror historien har gitt alle som leser den et smil og litt håp, selv om det er mørke tider for mange nå, sier barnebarnet til CNN.

Var ikke dette en deilig solskinnshistorie? Trykk gjerne på deleknappen og spre den videre!

LES OGSÅ: Bildet verden elsker: 92 år gammel mann farger konas hår under karantene

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter