lørdag, desember 7, 2019
Historier fra livet 107 år gamle Louise deler sin hemmelighet bak et...

107 år gamle Louise deler sin hemmelighet bak et langt liv: Ikke bli gift!

-

Louise Signore fylte nylig 107 år. Hun gir singelstatusen æren for hennes lange og gode liv. Ja, også god mat, bingo og dans.

«Hvis du vil leve et langt liv, så ikke bli gift», sier Louise Signore fra Bronx i New York til CBS.

Louise ble født i i Harlem i 1912, samme år som Titanic sank. Bursdagen sin feiret hun nylig med en stor fest med 100 gjester.

Foto: Jessica Layton/Twitter

Fikk være med på festen

Jessica Layton er reporter i CBS New York. Hun fikk være til stede under bursdagsfeiringen og intervjue Louise. Jessica la senere ut følgende tekst på Twitter:

«Velsigne denne fantastiske damen som er 107 år i dag! Stor fest her med venner og familie i Bronx. Mange tips til hvordan leve så lenge, inkludert å spise italiensk mat, danse og hun understreker at hun aldri ble gift.»


Spiller bingo etter frokost

«Jeg er nødt til å trene. Jeg danser også litt. Og etter frokosten, spiller jeg bingo», sier Louise. Men den viktigste grunnen til at hun er så gammel og sprek, er ifølge henne selv, at hun aldri har vært gift.

«Jeg tror at hemmeligheten bak de 107 … Jeg ble aldri gift. Jeg tror at det er hemmeligheten. Søsteren min sier: «Jeg skulle ønske jeg aldri ble gift», sier Louise.

Gode gener

Gift eller ikke, å leve et langt liv, er noe som ligger i genene til familien. Louises søster er nemlig heller ingen ungmø lenger. Hun er 102 år gammel. Og deres mamma ble 97 år.

Louise er opptatt av god mat, og hun tror det er mye av grunnen til at hun er så sprek. Den flotte damen vokste opp uten brus og kaker.

«Italiensk mat er veldig sunt. Jeg vokste opp med mye god mat. Ikke noe brus, ingen kake», sier Louise.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...