Forsiden Historier fra livet 107 år gamle Louise deler sin hemmelighet bak et langt liv: Ikke...

107 år gamle Louise deler sin hemmelighet bak et langt liv: Ikke bli gift!

Louise Signore fylte nylig 107 år. Hun gir singelstatusen æren for hennes lange og gode liv. Ja, også god mat, bingo og dans.

«Hvis du vil leve et langt liv, så ikke bli gift», sier Louise Signore fra Bronx i New York til CBS.

Louise ble født i i Harlem i 1912, samme år som Titanic sank. Bursdagen sin feiret hun nylig med en stor fest med 100 gjester.

Reklame

Foto: Jessica Layton/Twitter

Fikk være med på festen

Jessica Layton er reporter i CBS New York. Hun fikk være til stede under bursdagsfeiringen og intervjue Louise. Jessica la senere ut følgende tekst på Twitter:

«Velsigne denne fantastiske damen som er 107 år i dag! Stor fest her med venner og familie i Bronx. Mange tips til hvordan leve så lenge, inkludert å spise italiensk mat, danse og hun understreker at hun aldri ble gift.»


Spiller bingo etter frokost

«Jeg er nødt til å trene. Jeg danser også litt. Og etter frokosten, spiller jeg bingo», sier Louise. Men den viktigste grunnen til at hun er så gammel og sprek, er ifølge henne selv, at hun aldri har vært gift.

LES OGSÅ
Alvina ble kalt stygg, feit og verdiløs av kjæresten. Så fikk hun sin hevn

«Jeg tror at hemmeligheten bak de 107 … Jeg ble aldri gift. Jeg tror at det er hemmeligheten. Søsteren min sier: «Jeg skulle ønske jeg aldri ble gift», sier Louise.

Gode gener

Gift eller ikke, å leve et langt liv, er noe som ligger i genene til familien. Louises søster er nemlig heller ingen ungmø lenger. Hun er 102 år gammel. Og deres mamma ble 97 år.

Louise er opptatt av god mat, og hun tror det er mye av grunnen til at hun er så sprek. Den flotte damen vokste opp uten brus og kaker.

«Italiensk mat er veldig sunt. Jeg vokste opp med mye god mat. Ikke noe brus, ingen kake», sier Louise.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT