mandag, november 23, 2020

108 år gamle Dagny om redselen for korona: – man får bare slappe av med litt TV

Mest lest nå

Dagny Carlsson startet egen blogg i en alder av 100 år. I dag er hun verdens eldste blogger og influencer.

Blogging har de siste 10-årene vært et populært fenomen på internett. Like vanlig er det ikke at personer som har bikket 100 år skriver blogg. Men svenske Dagny Carlsson mestrer kunsten på ypperlig vis.

De siste årene har hun skrevet ukentlige innlegg på bloggen «Blogga med mig». Og hun har bygget seg opp en leserskare på mange tusen. Den svenske 108-åringen er rett og slett en særdeles populær blogger.


Selv beskriver Dagny seg slik på bloggen sin:

«Jeg er en tøff dame, som liker det meste. Det kan være en opera, men det duger også med en vanlig samtale om både morsomme og vanskelige ting. Det morsomme liker jeg best»

Idag är det Dagnys 107-årsdag! GRATTIS! 🎈🎁

Publisert av Dagny Carlsson Fanpage Onsdag 8. mai 2019

Slapp av og se på TV

I et av sine siste innlegg tar Dagny for seg koronapandemien. I hjemlandet hennes, Sverige, har rundt 5700 mennesker hittil mistet livet som følge av viruset. Og naturlig nok skaper pandemien mye uro og redsel, spesielt blant den eldre befolkningen.

108-år gamle Dagny mener det beste man kan gjøre er å slappe av.

«Jeg vet ikke om vi vanlige mennesker skal behøve å uroe oss for koronaviruset. Om man bare treffer friske mennesker og holder avstand til de syke skal det vel gå bra. Det vises kanskje ikke på folk om de er smittsomme eller ikke, men risikoen for meg er minimal og jeg treffer ytterst få personer», skriver Dagny før hun oppfordrer til ro:

«Man får bare roe seg ned med å se på TV eller lese avisen», skriver hun.

Om du vil lese mer fra Dagny kan du sjekke ut bloggen hennes her. (Klikk på lenken).

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter