Hjem Historier fra livet 108 år gammel blogger setter nett-trollet på plass

108 år gammel blogger setter nett-trollet på plass

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Stemningen i kommentarfeltet på Dagnys blogg er vanligvis positiv og oppmuntrende, men nylig fikk den godt voksne bloggeren et nett-troll innom. Hun valgte å slå tilbake. 

108 år gamle Dagny Carlsson er en populær blogger i Sverige, og figurerer jevnt og trutt i svenske medier. Hun har også fått en del oppmerksomhet utenfor landets grenser, og mange nordmenn vil kanskje huske henne fra Skavlan

Les også: 108 år gamle Dagny om redselen for korona: – man får bare slappe av med litt TV

I et nylig innlegg på bloggen beskriver Dagny Carlsson ifølge Allas hvordan en anonym person har skrevet til henne og sagt at hun burde «forlate det jordiske livet». Det har ikke den spreke 108-åringen noen som helst lyst til. 

Som svar til personen bak den ufine kommentaren skriver hun derfor et blogginnlegg med en liten hilsen direkte til nett-trollet: 

«Til den antagelig unge mannen som synes det kunne være på tide at jeg forlot mitt jordiske liv, så vil jeg meddele at jeg har tenkt å leve en stund til, enten han liker det eller ei. Jeg har det faktisk veldig godt på mine gamle dager og har ingen planer om å vandre heden med det aller første», skriver den positive bloggeren. 

Dagnys tilhengere på Facebook begeistres av hennes styrke og positivitet. 

– Fryktelig. Takk for at du Dagny er så tøff og holder humøret oppe i disse tider, sier en. 

Dagnys blogg med kommentarer og betraktninger fra Nordens sannsynligvis eldste blogger, kan du lese her. Hun er nå 108 år og har blogget de siste 8 årene. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com