onsdag, januar 29, 2020
Viralt 11 år gamle Petter skrev bok om hvordan forstå...

11 år gamle Petter skrev bok om hvordan forstå kvinner – konklusjonen gikk viralt

-

Det er vel få ting som er så morsomt som barn som skal forklare hvordan ting henger sammen. Barna går gjennom forskjellige faser i oppveksten og ingenting er vel så herlig som når en treåring skal forklare deg hvordan ting egentlig er?

Barna vokser til og når de bikker 10 år begynner ofte betraktningene deres å bli enda mer gjennomtenkt, og ofte desto morsommere.

Boken til Petter gikk viralt

Boken til 11-år gamle Petter var i mars 2017 en av de mest likte og delte sakene i sosiale medier i Norge. Saken til Dagensnytt fikk i følge Helt Digitalt over 22.000 reaksjoner.

Nettstedet skriver at de fikk bildene tilsendt av en lærer som jobber med 11-åringer. Elevene hadde fått i oppgave å skrive en liten bok om hva de ville, og boken til Petter gikk rett hjem til det norske folk.

Han mener nemlig å ha knekt koden for hvordan man skal forstå kvinner.

Foto: Privat

Tittelen på boka sier det meste. «Hvordan forstå kvinner».

På neste side kan man ane at Petter var litt forut for sin tid. «Bestselger» står det, og med tanke på all oppmerksomheten den fikk gjennom sosiale medier kan man jo fastslå at den ble nettopp det.

På neste side kommer konklusjonen:

Svært mange fikk seg en latter av boka til Petter – barn sier det jaggu best!

Del om du dro på smilebåndet!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...