11-år gammel gutt stjal en buss og tok seg en kjøretur i byen – plukket opp tre passasjerer på veien!

324

Som barn har man mange og store drømmer om hva man skal bli når man blir stor. Det er vel heller sjelden at ønsket som barn blir en realitet som voksen. De fleste skifter drømmer og mål under oppveksten. Kanskje like greit, viss ikke hadde vi hatt en enorm pågang på brannskolen!

Denne 11-åringen har en drøm om å bli bussjåfør. Han valgte å leve ut drømmen sin, før han ble voksen.

For noen dager siden måtte politiet rykke ut til en heller uvanlig melding om et busstyveri i den tyske byen Ingolstadt.

I følge Donau Kurier satt det en 11-år gammel gutt bak rattet på bussen. Han var i ferd med å leve ut drømmen sin, mens tre passasjerer satt skrekkslagne i bussen.

Denne gutten hadde drømt om å bli bussjåfør helt siden han var tre år gammel, så da han fikk muligheten til å knabbe noen nøkler til en buss, klarte han ikke å styre seg. Bussen sto egentlig parkert fordi det var noe som skulle repareres på den.

Gutten startet med en tur gjennom byens gater, over en firefeltsvei og via svært trafikkerte veier. Han stoppet ved busstopp og åpnet dørene (utrolig at han visste hvilke knapp man trykker på for det!). Flere passasjerer gikk faktisk inn på bussen. Men en mann reagerte på at bussen kjørte så uvørent at han meldte i fra til politiet.

Den lille karen ble stoppet av politiet og ble levert til moren sin. Han forteller til politibetjentene at han slett ikke har tatt skrekken av turen, han har fremdeles en drøm om å bli bussjåfør.

Ingen personer ble skadet under kjøreturen, men bussen hadde ødeleggelser for flere titusener kroner. Gutten er under den kriminelle lavalder og får ingen straff fra politiet for opptrinnet sitt, men det spørs om ikke det vanker noen konsekvenser fra mor og far!

Så kan man jo spørre seg, hvordan er det mulig at de tre passasjerene som gikk inn i bussen, ikke merket at sjåføren var en liten gutt? 

SISTE NYTT

Advertisements