torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet 11-år gammel gutt tok sitt eget liv - ved...

11-år gammel gutt tok sitt eget liv – ved graven fikk faren en misjon om å jobbe for at dette ALDRI skjer igjen

-

Kirk Smalley opplevde det verst tenkelige for en forelder. Da sønnen hans, Ty, var 11-år gammel, valgte han å avslutte livet sitt.

Ty hadde blitt mobbet gjennom en årrekke. En dag i 2010 orket ikke sjetteklassingen  mer av den evinnelige plagingen.

Kirk Smalley var naturligvis knust. Han besøkte sønnens grav så ofte han kunne. En dag da han sto ved graven gikk det plutselig opp for han. Kirk hørte på så mange foreldre som fortalte om lignende mobbehistorier som Ty var utsatt for. Kirk ville ikke lenger bare stå å høre på disse historiene. Han ville gjøre noe med det. Prøve å forhindre at noen andre skulle oppleve det vanvittige marerittet han selv gjennomgikk.

På denne dagen, foran graven, ga Kirk et løfte til sin døde sønn. Han skulle gjøre alt som sto i hans makt for å forhindre mobbing.

Etter denne dagen har Kirk og konen dratt rundt på forskjellige skoler og forsamlinger og gitt informasjon om hva mobbing kan føre til. De ønsker å arbeide preventivt.

«Politikk mot mobbing virker ikke,» sier Smalley. «Det er bare ord på papir, og hvis du spør en skole om deres mobbepolitikk, vet de fleste skoler ikke engang om de har en. Vi trenger lovgivning som holder foreldre ansvarlig for barnets handlinger, slik at man kan fortelle en mobbens foreldre: «Du har to uker til å gjøre en endring i barnets oppførsel.» Konsekvensene dersom det ikke skjer en endring må være harde.»

Treff den fantastiske mannen gjennom videoklippet nedenfor, og spre gjerne den gode mannens gjerning! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...

Den blinde jenta ble bedt om å fjerne hunden sin fra bussen. Mente førerhunder ikke kunne være svarte

Megan Taylor (22) fra Merseyside i England har vært blind siden hun skadet hodet sitt i en ulykke som 15-åring. Heldigvis får hun god...