Hjem Historier fra livet 11-åring døde etter å ha blitt sendt hjem med «forstoppelse»

11-åring døde etter å ha blitt sendt hjem med «forstoppelse»

Den 14. oktober 2022, ble lille Annabel Greenhalgh funnet livløs av sin far Craig i deres hjem i Warwick. Bare dagen før hadde hun blitt sendt hjem fra legevakten på Warwick Hospital, etter at legene avfeide hennes symptomer som enkel forstoppelse.

Foreldrene hennes, Craig og Josie, er knust av sorg og krever nå svar på hvorfor datteren deres døde så plutselig og uventet.

– Vi lurer hver dag på om mer kunne ha blitt gjort for å redde vår lille jente. Hun var vårt eneste barn, og vi har så mange ubesvarte spørsmål om hva som skjedde med henne, sier Craig i en uttalelse fra familien.

Annabel hadde opplevd alvorlige magesmerter siden 2017, noe som flere ganger hadde krevd sykehusbehandling. Likevel, da hun ble undersøkt på sykehuset, ble symptomene hennes vurdert som ufarlige. Da hun neste morgen ble funnet uten tegn til liv, forsøkte ambulansepersonell å gjenopplive henne uten hell.

Håper på svar

Nå begynner en etterforskning ved Coventry Coroner’s Court, og foreldrene håper å få de svarene de har lengtet etter i mer enn 18 måneder.

– Å høre alt igjen i etterforskningen vil være utrolig vanskelig, men det er noe vi må gjøre for å ære vår datter og få de svarene vi har søkt etter, sier Craig.

Nå håper familien å få svar på hva som skjedde med jenta deres. Foto: Privat

Familien har engasjert medisinske advokater for å undersøke tragedien. Emma Rush, familiens advokat, understreker viktigheten av å få klarhet i hva som skjedde.

– Josie og Craig er forståelig nok knust over å ha mistet sin lille jente så plutselig og tragisk. De har fortsatt mange spørsmål om hva som skjedde med henne. Mens ingenting kan bringe Annabel tilbake, er etterforskningen et viktig skritt for å gi familien de svarene de fortjener, sier hun til The Mirror.

Foreldrene ønsker å forhindre at andre familier må oppleve den samme sorgen og tapet de har følt.

– Siden vi mistet Annabel, har det vært et stort tomrom i livene våre, og vi ønsker ikke at noen andre skal måtte gå gjennom det vi har opplevd, sier Craig.

LES OGSÅ:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com