søndag, desember 8, 2019
Historier fra livet 11-åring tok livet sitt - ved sønnens grav lovte...

11-åring tok livet sitt – ved sønnens grav lovte faren han skulle vie resten av livet til å knekke mobbing

-

Tusenvis av barn blir mobbet hver dag. Vi kan ikke gjemme oss for sannheten lenger. Noe må gjøres!

Akkurat nå, når du leser dette, er det et stort antall barn som gruer seg. De gruer seg til den neste timen, det neste friminuttet eller til dagen i morgen.

De vet at de kommer til å bli mobbet. Noen psykisk. Andre fysisk. Eller enda verre – både fysisk og psykisk.

Dette tærer på amerikanske Kirk Smalley. Han har erfart hva den verste konsekvensen av mobbing er. Derfor har han lovet å gjøre det han kan for å stoppe alle former for mobbing.

Kirk Smalley hadde en sønn.

Ty Smalley hadde et stort hjerte og et smil til alle. Han elsket å hjelpe andre. Men Ty hadde det ikke godt.

Ty var et mobbeoffer. Hver dag ble han plaget av andre barn.

Foreldrene hans, medelever og lærere forsøkte å stoppe mobbingen. Ingen ting hjalp. Den grusomme behandlingen av Ty lot seg ikke stoppe.

I 2010 fikk Ty nok. Han tok sitt eget liv, bare 11 år gammel. Tilbake stod en familie med en sorg så dyp at et helt liv ikke er nok til å bearbeide den.

Fem uker var gått etter at Ty avsluttet livet sitt.

På farsdagen besøkte Kirk sønnens grav. Ved graven fikk den sønderknuste faren en åpenbaring. Han satte seg på huk ved siden av gravsteinen. Der lovte han Ty at han skulle vie resten av livet til å gjøre en ende på all verdens mobbing.

En gruppe studenter i Oklahoma hørte om Kirks løfte til sønnen. Som et resultat, startet studentene organisasjonen Stand for the Silent.

Organisasjonen samlet inn penger. Pengene gjorde det mulig for Kirk og kona Laura å reise rundt i verden for å fortelle historien sin.

I dag er paret på reisefot 300 dager i året. De bruker hver våkne time på å holde løftet faren ga sønnen sin. De forteller om Ty og hva mobbing kan føre til.

Så langt har mer enn 1,3 millioner barn tatt del i familiens grusomme opplevelser. I videoen under kan du se et intervju med Kirk.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...