Hjem Historier fra livet 11-åringen ble alvolig skadet etter denne populære leken – nå ønsker moren å advare andre!

11-åringen ble alvolig skadet etter denne populære leken – nå ønsker moren å advare andre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hvis du søker på»Roundabout of death» får du opp tusenvis av videoer som viser hvordan denne utrolig farlige leken foregår. Dawn Holllingsworth fra Nottingham i Storbritannia vil advare andre foreldre og barn mot leken, etter at hennes 11-åring ble alvorlig skadet fordi han testet stuntet som florer på YouTube.  

”ADVARSEL- STERKE BILDER. Til alle youtube-bloggere som laster opp filmer av farlig leker som 11-åringer synes der morsomme ut – dette er resultatet», innleder Dawn i et innlegg hun har skrevet på Facebook. 

Leken går ut på å legge seg på en snurrkarusell. En moped plasseres på kanten og får dermed karusellen til å gå fortest mulig rundt, og personen skal prøve å ikke falle av. På videoen ser man at Taylor synker sammen og blir slapp i kroppen. Vennene hans blir redde og forlater plassen. Det er en tilfeldig forbipasserende som oppdager Taylor og får ringt ambulanse.

«Skadene han fikk er så uvanlige at legene ikke har sett noe lignende. Man tror at han ble alvorlig skadet etter å ha bitt utsatt for ekstreme G-krefter som normalt bare piloter og astronauter blir utsatt for, skriver Dawn.

Legene tror at G-kraften tvang opp veske og blod i Taylors sin hjerne. Dette førte til skader på synet hans og hjernen var så oppsvulmet at tilstanden lenge var kritisk.

”Sønnen min er fremdeles på sykehuset ettersom det finnes en risiko for at han får slag dersom ikke hevelsen går ned», skriver moren videre.

”Jeg kunne ha mistet sønnen min i kveld, og jeg vil ikke at noen andre skal gjennomgå det som vår familie går igjennom nå»

Se klippet nedenfor og del videre for å advare mot denne livsfarlige leken! 

https://www.youtube.com/watch?v=HOLhUibfmX0

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com