Forsiden Musikk 11-åringen fikk blodkreft og ble mobbet på skolen - nå får han...

11-åringen fikk blodkreft og ble mobbet på skolen – nå får han sin revansje

Da 11 år gamle Tyler Butler- Figueroa var 4 år ble han rammet av blodkreft. Det var mor til Tyler som oppdaget at han var syk en dag de var på lekeplassen. Hun synes sønnen så uvanlig blek ut og tok han med til legevakten.

På legevakten tok de blodprøver av den lille gutten, og senere kom den triste beskjeden om at han hadde fått kreft.

Tyler måtte gjennom en tøff behandling, men ikke nok med det. Han ble ertet av de andre barna på skolen. Han mistet håret sitt på grunn av behandlingen og de andre barna lo av han siden han ikke hadde hår. De ville heller ikke leke med Tyler da noen av barna sa at Tylers sykdom var smittsom.

Men det hele skulle heldigvis snu..

Fant glede i fiolinen

Da Tyler fant ut at han kunne få gratis fiolintimer på skolen takket han ja. Han brukte mye tid på spillingen og ble en glad gutt igjen. Han melder seg etter hvert på tv-programmet «America`s Got Talent 2019».

spiller fiolin
Foto: Skjermdump Youtube

I det Amerikanske talentprogrammet opptrer han med å spille fiolin til Kelly Clarksons «Stronger». Dommerne blir mektig imponerte og sjefsdommer Simon har en klar beskjed til Tyler:

– Vi hører alt for mange historier om mennesker som blir mobbet. En ting er helt sikkert: De fleste mennesker blir mobbet fordi de er bedre enn de som mobber.

Han forteller Tyler at han er en fantastisk flott, ung mann før han sier videre:

– Jeg har også noe å si til mobberne på dine vegne. Deretter trykker Simon på The Golder Buzzer.

Simon Cowell slår på knappen i begeistring.
Simon Cowell slår på knappen i begeistring. Foto: Skjermdump Youtube

Du kan se opptreden til Tyler under. Del gjerne Tylers historie videre for å vise andre at det er mulig å komme seg på bena igjen etter en tøff tid! 

Christine Ertesvåg
Christine har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2016. Skribent som er utdannet lærer og som alltid er på utkikk etter engasjerende historiene.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet