in

11-åringen fikk blodkreft og ble mobbet på skolen – nå får han sin revansje

Da 11 år gamle Tyler Butler- Figueroa var 4 år ble han rammet av blodkreft. Det var mor til Tyler som oppdaget at han var syk en dag de var på lekeplassen. Hun synes sønnen så uvanlig blek ut og tok han med til legevakten.

På legevakten tok de blodprøver av den lille gutten, og senere kom den triste beskjeden om at han hadde fått kreft.

Tyler måtte gjennom en tøff behandling, men ikke nok med det. Han ble ertet av de andre barna på skolen. Han mistet håret sitt på grunn av behandlingen og de andre barna lo av han siden han ikke hadde hår. De ville heller ikke leke med Tyler da noen av barna sa at Tylers sykdom var smittsom.


Men det hele skulle heldigvis snu..

Fant glede i fiolinen

Da Tyler fant ut at han kunne få gratis fiolintimer på skolen takket han ja. Han brukte mye tid på spillingen og ble en glad gutt igjen. Han melder seg etter hvert på tv-programmet «America`s Got Talent 2019».

spiller fiolin
Foto: Skjermdump Youtube

I det Amerikanske talentprogrammet opptrer han med å spille fiolin til Kelly Clarksons «Stronger». Dommerne blir mektig imponerte og sjefsdommer Simon har en klar beskjed til Tyler:

– Vi hører alt for mange historier om mennesker som blir mobbet. En ting er helt sikkert: De fleste mennesker blir mobbet fordi de er bedre enn de som mobber.

Han forteller Tyler at han er en fantastisk flott, ung mann før han sier videre:

– Jeg har også noe å si til mobberne på dine vegne. Deretter trykker Simon på The Golder Buzzer.

Simon Cowell slår på knappen i begeistring.
Simon Cowell slår på knappen i begeistring. Foto: Skjermdump Youtube

Du kan se opptreden til Tyler under. Del gjerne Tylers historie videre for å vise andre at det er mulig å komme seg på bena igjen etter en tøff tid! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet skriver ut forelegg etter Farmen-fest

Espen Rostrup Nakstad

Nakstad må korona-utsette korona-bok