onsdag, oktober 21, 2020

11-åringen har solgt limonade for 40.000 for å hjelpe enslige mødre

Mest lest nå


11 år gamle Cartier Carey solgt sitronlemonade i hele juli for å hjelpe enslige mødre som sliter under koronaepidemien i hjembyen Hampton, Virginia.

Sammen med fire yngre søsken og noen venner begynte Cartier å selge limonade til naboene. Mens mange barn gjør dette for å tjene litt ekstra lommepenger ville Cartier bruke inntektene fra limonadesalget på hjelpe enslige mødre som har slitt økonomisk under korona-pandemien.

På bare to uker fikk Cartier og vennene ifølge Simplemost.com inn over 4500 dollar, tilsvarende rundet 40.000 norske kroner. Beløpet ble brukt for å kjøpe klær, våtservietter, bleier og andre nødvendigheter som han har donert til enslige mødre som trenger det. 

Når Cartier stenger limonadesalget for kvelden tar han med pengene fra dagens salg og drar sammen med familien sin for å kjøpe varer som de donerer til krisesentre eller deler ut i lokale parker.

Det tok ikke lang tid før prosjektet fikk oppmerksomhet i media, og Cartier har til og med vært på CNN med limonadestanden sin.

– Jeg ville bare skaffe penger og spre bevissthet rundt enslige mødre som sliter under pandemien. De gjør alt på egen hånd, så jeg bestemte meg for å hjelpe, sa Cartier under et av tv-intervjuene.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den gode gjerningen – for et fantastisk barn! Trykk gjerne på deleknappen for å gi henne den oppmerksomhet dette fortjener!

LES OGSÅ: Moren er isolert på sykehjemmet: – Hun skjønner ikke hvorfor jeg ikke kommer

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en spiseforstyrrelse, og var besatt av...

Frihetens kraft

Frihet er en stor gave i livet, med en kraft som kan flytte fjell om du vil. Har...

Siste nyheter