Hjem Dyr 11 millioner har sett denne videoen av de to hundene som våker over valpene sine

11 millioner har sett denne videoen av de to hundene som våker over valpene sine

Vi er kanskje ikke så helt forskjellige likevel, vi mennesker og hunder. Og kanskje er det nettopp derfor denne videoen er sett av så mange.

Det finnes knapt et stoltere øyeblikk i livet enn da vi blir foreldre, etter å ha ventet i ni måneder på endelig å få møte det lille nurket. Mange har også prøvd i lang tid før det.

Men endelig er den lille her, og vi klarer ikke ta øynene fra han eller hun. Vi ser på babyen med myke, varme blikk. Vi ser på babyen når den sover, vi ser på den når den spiser og vi ser på den når den leker.

Foto: YouTube

En fulltidsjobb

Etter hvert blir den lille større, og vi må passe på. Vi våker over barnet så det ikke krabber utfor trappa eller slår seg i bordkanten. Å være foreldre til små barn er uten tvil en fulltidsjobb.

Det er det også for disse to golden retrieverne. De to hundene har fått syv valper sammen. Eierne har filmet de to hundene som våker over og passer på de små valpene sine. Og filmen har tatt hele internett med storm. Man kan formelig se hvordan de stolte foreldrene ser på valpene sine med kjærlighet i blikket.

Supersøte hunde- og kattevideoer

Det er YouTube kanalen Viral Paws som har lastet opp videoen. Videoen ble først publisert i fjor vår, og har siden blitt sett over 11 millioner ganger.

Viral Paws er en kanal som bare viser søte hunde- og kattevideoer. Og er du glad i disse firbente dyrene er dette absolutt stedet for deg å stikke innom. Viral Paws samler også inn og donerer penger til dyreorganisasjoner og dyrehjem.

Her kan du se hele videoen av de stolte firbeinte foreldrene:

LES OGSÅ: Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com