Hjem Dyr 12 år etter at hunden forsvant fikk familien en telefon:- Det gikk kaldt nedover ryggen
Dyr

12 år etter at hunden forsvant fikk familien en telefon:- Det gikk kaldt nedover ryggen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er 12 år siden familien meldte hunden Minion savnet. Takket være microchippen har de nå blitt lykkelig gjenforenet.

Familien Crandall adopterte Minion da barna var 8, 10 og 12 år gamle. Den da tre år gamle bichon frisee-hunden ble raskt en del av familien. Helt til han en dag var sporløst borte fra hagen hvor han hadde vært ute og lekt med en av de andre hundene i familien.

Hageporten hadde ved en glipp stått på gløtt, og dermed kunne de to hundene dra på eventyr på egenhånd. Den andre hunden kom ganske raskt tilbake, men Minion var søkk borte.

Familien satte opp plakater i nabolaget og besøkte dyrevernsentrene rundt i hele distriktet for å se om den lille rømlingen deres hadde dukket opp.

Først 12 år senere kom telefonen. Og da Skip and Raleigh Crandall kom for å hente valpen de hadde skaffet som familiehund 12 år tidligere var det ingen tvil om at Minion husket hva som var hjemme.

Chase Crandall ble fotografert mens han holdt Minion i januar 2011 før hunden ble savnet. Foto: Privat

– Etter alle de årene husket han fortsatt. Da familien kom til kennelen løp han rundt og var som en liten valp igjen, sier Allyssa Sanford i den lokale dyrebeskyttelsen til Fox News.

Familien hadde naturlig nok for lengst gitt opp håpet om å se Minion igjen. Helt til Raleigh plutselig fikk en telefon fra Maricopa County Animal Rescue.

– Jeg skjønte at dette var en ordentlig oppringning, fordi de hadde detaljer rundt hans første adopsjon og informasjon om hunden som ingen andre ville ha visst, sier Raleigh om den utrolige beskjeden han fikk.

Dette bildet fra 2011 av Callie Crandall og Minion fra ble lagt ut på Skip Crandalls Facebook-side før hunden stakk av. Foto: Privat

Dyrevernsenteret Allyssa Sanford jobbet på hadde fanget Minion inn som en «løshund». Men da de sjekket om han var chippet fikk de opp en kontaktadresse og et telefonnummer fra 2011.

LES OGSÅ: Gris ble låst inne i en mørk låve for 10 år siden – Når vi ser hvordan hun har det nå kommer tårene

Sanford antok hunden hadde samme eiere fortsatt, men hadde ingen idé om hvor lenge Minion hadde vært savnet da hun tok kontakt med familien.

Siden hunden hadde vært borte så lenge var det umulig å vite hvordan Minion ville være nå, 12 år etter at de sist så han.

Callie Crandall og hennes familie ble gjenforent med hunden Minion etter 12 år. Foto: Privat

– Vi forberedte oss på det verste, men vi fikk det beste, sier den lykkelige familien.

Hva Minion har drevet med disse 12 årene er og blir en gåte…

LES OGSÅ: Forskning: Mennesker som prater med dyrene sine er ekstra intelligente

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com