Den 12-år gamle gutten ble kastet ut av Donald Trump – da gjorde det godt å få møte Obama!

3207

JJ Holmes er en 12-år gammel gutt som fikk møte både kommende president Donald Trump og den daværende sittende president Barack Obama. Det ble to vidt forskjellige møter.

The Independent forteller historien om den 12-år gamle gutten som har cerebral parese. JJ Holmes hadde i lang tid ønsket å delta på et av Donald Trumps valgmøter.

Etter at Donald Trump ble beskyldt for å ha latterliggjort en handikappet journalist, ville JJ Holmes fortelle Trump hva han synes om slik oppførsel.

Forrige lørdag bestemte moren til gutten seg for at de skulle dra på et valgmøte. De sto tidlig opp og kjørte i flere timer for å delta på møtet. På forhånd hadde JJ Holmes programmert sin talestyrte datamaskin til å uttale setninger som: «Donald Trump gjør narr av handikappede». Så da Holmes var i valglokalet, kunne han bare trykke på en knapp for å fronte sin mening.

Moren til JJ Holmes forteller at lyden fra datamaskinen var svært lav, men det tok ikke lang tid før gutten, moren og søstrene ble eskortert ut fra lokalet på Donald Trumps oppfordring.

Obama ordnet opp

En journalist fikk med seg hva som skjedde. Han fant også ut at det største ønsket til den 12-år gamle gutten var å få treffe Barack Obama.

Og det ønsket gikk i oppfyllelse i går.

Foto: Privat
Foto: Privat

Vi kan ikke annet enn å uttrykke vår bekymring for at en mann som Donald Trump nå skal være en av verdens mektigste menn. 

SISTE NYTT

Advertisements