tirsdag, januar 19, 2021

12-åring avkrevd 1500 kroner etter prøvesmaking av salat på Meny

Mest lest nå

Da den 12 år gammel jenta og moren hennes ble avkrevd 1500 kroner etter prøvesmaking av salat på Meny på Jessheim ble stemningen etter hvert så amper at politiet måtte tilkalles.

– Dette blir politianmeldt. Vi anmelder alltid slikt, sier butikksjef Linda Jansen til TV 2 etter en episode på Meny på Jessheim Storsenter der en 12 år gammel jente og moren nylig endte opp på vekterkontoret etter at 12-åringen hadde prøvesmakt på salaten. 

Foto: Meny

Jansen viser til at hun tidligere har sagt til nettstedet MittJessheim at hun er lei av barn som «prøvesmaker» alt ifra salat til smågodt og druer, og at butikken taper flere tusen kroner på dette på grunn av smitteverntiltak under koronapandemien.


De ansatte ble svært overrasket da de så overvåkningskameraene i butikken som viser hendelsen fra salatbaren.

– Jeg trodde på det tidspunktet at vedkommende hadde forsynt seg i et beger, slik folk vanligvis gjør, og ble overrasket da jeg så hvordan barnet stakk gaffelen ned i de ulike boksene. Det hadde aldri falt meg inn at noen ville gjøre det, sier butikksjefen.

På grunn av smittevernhensyn, måtte de ansatte i butikken tømme den siden av salatbaren jenta hadde forsynt seg fra. Etter at salaten ble deretter veid og priset, ble det ble besluttet at moren skulle betale 1500 kroner for matsvinnet.

Moren mente beløpet var altfor høyt, og skjelte ut vekterne som da var kommet til stedet.

Hun oppførte seg deretter så aggressivt overfor vekterne at de anså det som nødvendig å få bistand fra politiet. 

Driftsjef i Meny, Espen Tollefsen, sier til TV 2 at situasjoner som dette er høyst uvanlig og avkrefter at 12-åringen blir politianmeldt.

Politiet opplyser til Romerikets Blad at det ikke blir noen videre oppfølging fra deres side av saken.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter