Han gjorde en 12-åring gravid – nå har han fått foreldrerett for barnet!

1083

I den amerikanske staten Michigan skaper en overgrepssak på en 12 år gammel jente voldsom debatt. 12-åringen ble gravid og nå har voldtektsforbryteren fått tildelt delt foreldremyndighet over barnet, skriver Independent.

Det var i 2008 at Christopher Mirasolo voldtok en 12 år gammel jente. Når har en farskapsstest vist at han er biologisk far til den nå 21-år gamle kvinnens åtte år gamle sønn.

Etter farskapstesten har en dommer tildelt 27-åringen delt foreldrerett over gutten. Han fikk også utlevert offerets adresse av retten uten at kvinnen hadde gitt samtykke til det.

Nå ønsker kvinnens advokat få omgjort dommerens avgjørelse.

«Dette er helt vanvittig. Ingenting ved denne saken er rettferdig. Christopher Mirasolo ble aldri korrekt anklaget og burde vært bak murene nå, sier Rebecca Kiessling som representerer 21-åringen.

I følge advokaten voldtok Mirasolo den 12 år gamle jenten og truet med å slå henne ihjel i 2008 da hun ble gravid.

 

Han ble kun kjent skyldig for seksuelle krenkelser og dømt til ett års fengsel, men ble løslatt etter seks måneder.
Foto: Michigan Department of Corrections

Det er ikke bare en gang at Christopher Mirasolo har forgrepet seg på barn. I mars 2010 ble han dømt til fire års fengsel etter at han forgrep seg på to jenter på 13 og 15 år. Han tok mobiltelefonene deres og kjørt jentene til et øde hus hvor han holdt dem fanget i nesten to dager mens han forgrep seg på dem.

Til slutt løslot han barna i en offentlig park.

Det vites ikke hvordan Christopher Mirasolo forholder seg til saken om foreldrerett, da hans advokat ikke har uttalt seg enda.

SISTE NYTT

Advertisements