onsdag, juli 15, 2020

12-åring lager tversoversløyfer til hjemløse hunder, så de skal se bra ut og bli adoptert

Mest lest nå

Blingbling-flyet tar av – på internett

Noen av oss er over gjennomsnittlig opptatt av "bling bling".  De av dere som daglig sveiper gjennom sosiale medier har kanskje sett et bilde av...

For to år siden, satt lille Darius Brown og så på nyhetene på TV. På et nyhetsinnslag fortalte de at mange hunder var blitt hjemløse etter en storm som hadde rast i deler av kontinentet. Da bestemte Darius seg for at han ville hjelpe hundene med å få nye hjem.

Og Darius fant sin helt egne, svært originale måte å hjelpe hundene på. Han holdt allerede på med å lage tversoversløyfer til mennesker. De kunstneriske evnene hadde han fått etter å ha klippet mye i stoff og laget ting sammen med søsteren sin. Det skriver Today.

En dag for to år siden, så han et nyhetsinnslag på TV om ødeleggelsene etter stormene «Harvey» og «Irma».


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Beaux and Paws (@sirdariusbrown)

Ville hjelpe hundene

«Jeg så alt som ble ødelagt, og jeg ville hjelpe, men jeg visste ikke hvordan», sa Darius da han var på besøk på talkshowet «Rachael Ray-show» i fjor.

«Jeg fulgte allerede et dyrehjem på Facebook, og der så jeg at hunder ble transportert fra Texas til New York. Så jeg tenkte at hvorfor ikke donere noen av sløyfene mine til dyrehjemmet, slik at hundene ville bli adoptert litt fortere», sa han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Beaux and Paws (@sirdariusbrown)

Fikk brev fra Barak Obama

I sommer skal Darius ut på en ekte roadtrip, der han skal besøke dyrehjem i fem stater i USA. I tillegg til å donere sløyfer, skal han også jobbe frivillig, og han skal bruke Instagram-kontoen sin for å vise frem hunder som trenger nye hjem.

Darius har fått mye oppmerksomhet for innsatsen sin. I fjor var han på nevnte «Rachael Ray-show», han har laget sløyfer til «New York Pet Fashion Show», og han har til og med fått brev fra tidligere president Barack Obama.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Beaux and Paws (@sirdariusbrown)

130,160FansLik
1,482FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter