mandag, juni 1, 2020

12-åringen hoppet på trampolinen med venner – plutselig sto livet i fare

Mest lest nå

Katten med «to ansikter» har sjarmert en hel verden

Den 28 mars 2017 ble en spesiell katt født i Frankrike. Katten som har fått navnet Narnia ble kjent etter at eieren, Stephanie Jimenez, publiserte bilder...

Jamie Quinlan hadde englevakt da han hoppet på trampolinen i hagen. En stålfjær løsnet og spiddet han i ryggen.

«Fjæren løsnet plutselig, midt i et hopp, og føk gjennom luften «som en kule», forteller Jamie til SWNS TV. Fjæren gikk rett gjennom T-skjorten hans, og inn i ryggen.

Heldigvis kom Jamie fra ulykken uten varige men.


Foto: YouTube / SWNS TV

Fikk panikk

Jamie forteller til SWSN TV hva som skjedde:

«Jeg og vennene mine hoppet på trampolinen, og jeg var ganske dum, for jeg sa til dem: «Hva om vi alle hopper samtidig», sier den unge gutten.

«Så gjorde vi det. Og så kjente jeg noe virkelig rart i ryggen, og det viste seg å være en fjær», sier han videre, og fortsetter:

«Jeg fikk skikkelig panikk, for jeg skjønte ikke hva det var. Og vennene mine så på meg i sjokk, som om jeg var et monster, eller noe. De ropte på foreldrene, og jeg løp av trampolinen og satt meg på trappa, for jeg hadde veldig vondt. For den var så tung, og den dro i huden min. Jeg var veldig forvirret, og trodde jeg skulle dø. Jeg ville bare at foreldrene mine skulle komme.»

Foto: YouTube / SWNS TV

Jamie ble hentet av en ambulanse og kjørt til sykehuset. Kirurger fjernet fjæren, og det viste seg at den gikk hele seks centimeter inn i ryggen hans. Hadde fjæren truffet noen centimeter til høyre, hadde den truffet ryggraden hans. Da hadde utfallet mest sannsynlig blitt helt annerledes.

Jamies far, Ian Quinlan er tydelig preget etter ulykken.

LES OGSÅEtter tragisk ulykke advarer mor om hvor farlig trampoliner kan være for småbarn

«Man kan ikke passe på barna sine hvert eneste sekund av dagen. Man kan bare ikke gjøre det», sier han.

«Det tar bare ett sekund for noe sånt å skje. I dette tilfellet var vi veldig, veldig heldige. Det kunne ha endt helt annerledes, hvis han hadde fått den et annet sted, i nakken eller i hodet. Men heldigvis gikk den inn i ryggen, hvilket er ille nok», sier han.

Foto: YouTube / SWNS TV

Her kan du se nyhetsinnslaget der far og sønn forteller om ulykken:

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter