Hjem Fremhevet 12 nye kjendiser klare for «Farmen kjendis» 2025

12 nye kjendiser klare for «Farmen kjendis» 2025

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis» 2025.

Fredheim gård på Monsøya i Søgne har fått nye forpaktere! 12 kjente profiler har inntatt gården for å kjempe om å mestre gårdslivet.

Men TV-seerne må smøre seg med tålmodighet; «Farmen kjendis» kommer først på skjermen i 2025.

Kjente og kjære ansikter

Blant årets deltakere finner vi profiler som YouTube-stjernen Victor Sotberg, som er kjent fra «Forræder», «Skal vi danse» og «Maskorama». Sotberg innrømmer at han har vegret seg for å delta på «Farmen kjendis» tidligere.

– Jeg tror jeg kommer til å tape som et helvete. Av alle realityer, tror jeg seriøst at «Farmen kjendis» er det jeg taper så det synger, sier han til TV 2.

Victor Sotberg
Foto: Anders Myhren / TV 2

Susann Goksør Bjerkrheim

Den tidligere håndballstjernen Susann Goksør Bjerkrheim, med 296 landskamper og 844 mål for Norge, utfordrer også seg selv på Fredheim gård. Hun ser på dette som en mulighet til å bli kastet ut av komfortsonen.

Susann Goksør Bjerkrheim
Foto: Line Haus / TV 2

Brynjar Meling

Forsvarsadvokaten Brynjar Meling er kjent fra rettssalene, men nå ønsker han en pause fra jobb og mobiltelefoner. Han håper gårdslivet vil få ham til å senke hvilepulsen.

Foto: Line Haus / TV 2

– Da forespørselen om å delta kom, tenkte jeg at gårdsoppholdet hørtes ut som en ypperlig sommerferie. Så ble det en mindre god idé etter hvert som tiden nærmet seg, sier Meling til TV 2.

Tarjei Svalastog

Proffdanseren Tarjei Svalastog, kjent fra «Skal vi danse», tar del i årets sesong for å hedre familiens gårdstradisjoner og imponere sin bestefar.

Foto: Anders Myhren / TV 2

– Jeg håper jeg kan motbevise bestefar, som ikke har troen på meg. Jeg vil gjøre ham stolt, sier Svalastog.

Jan Henrik «Gladkokken» Syversen

Matbloggeren Jan Henrik «Gladkokken» Syversen er spent på hvordan hans kulinariske ferdigheter vil bli mottatt på gården. Selv om han ikke er kjent for sin kjendisstatus, håper han å bidra med god mat for å unngå å bli stemt ut tidlig.

– Jeg føler at jeg har lurt meg inn her blant disse kjendisene. Nå får folk koblet et ansikt til maten min, sier han.

Sarita Sehjpal

Kokken og kokebokforfatteren Sarita Sehjpal, gründeren bak «Saritas – Taste of India», er klar for gårdslivet uten noen tidligere erfaring. Hun håper at hennes hinduistiske tro vil hjelpe henne i møte med gårdens kyr.

Foto: Anders Myhren / TV 2

– Jeg har pratet med kyrne og forklart at hinduer tilber dem, så de må behandle meg bra i retur, sier Sehjpal.

Ulik bakgrunn, felles mål

Andre deltakere inkluderer influenserne Agnete Husebye og Caroline Nitter, kunstmaleren William Heimdal, rapperen Simon «Rambow» Tedros Negash, komikeren Isabel Skolmen og TikTok-stjernen Johanne Massey. Alle bringer med seg unike erfaringer og forventninger til det kommende oppholdet på gården.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com