lørdag, august 8, 2020

13-år gamle gutter reddet hund som ikke klarte å røre seg

Mest lest nå

Endelig bevist : Den yngste i søskenflokken er foreldrenes gullunge

Du som er storesøster eller storebror har gjerne alltid mistenkt det, men nå er det altså bevist gjennom forskning. Foreldre skjemmer bort den yngste...

Når vi møter et dyr i nød, er det vår plikt å stoppe for å hjelpe, det er en instinktiv og naturlig oppførsel som vi blir oppfordret til å følge i alle verdensdeler. Tre 13-åringer fulgte virkelig dette eksemplet.

Dade tre guttene fra Acadia Parish, Louisiana, var ute på sykkeltur oppdaget de et dyr som lå i gresset på en eng. Da de forsto at det var en hund som hadde problemer, bestemte alle tre seg umiddelbart for å hjelpe den.

Foto: Facebook / Haseya’s New Beginning Animal Rescue

Historien om de tre guttene blir formidlet av organisasjonen Haseya’s New Beginning Animal Rescue.


På Facebook forteller de hvordan guttene Wade, Tyler og Brayden fant det stakkars dyret som lå livløs på marken. Da de så øynene hans bevege seg, ble de lettet fordi de fikk bekreftet at hunden var i live.

De tre ungdommene tok umiddelbart kontakt med organisasjonen Haseya’s New Beginning Animal Rescue, og forklarte dem situasjonen.

Foto: Facebook / Haseya’s New Beginning Animal Rescue

For å beskytte hunden mot biler som kunne kjøre på ham fordi han var veldig nær veien, plasserte de 3 guttene syklene sine på en slik måte at de dannet et slags skjold rundt hunden. De ventet tålmodig på at de frivillige skulle ankomme, da de ville at den stakkars skadde hunden skulle havne i gode hender.

Foto: Facebook / Haseya’s New Beginning Animal Rescue

Katie Leblanc, en av de frivillige, sier at situasjonen kunne vært mye verre hvis disse guttene ikke hadde grepet inn. Sannsynligvis ville ikke hunden overlevd. Det var virkelig heldig med tanke på det faktum at ungdommene kunne ha syklet på den andre siden av veien uten å legge merke til den skadde hunden.

Heldigvis gikk det bra med hunden. Han ble gjenforent med familien sin som hadde mistet han en uke tidligere etter en utflukt.

I en verden der dårlige nyheter og vold mot dyr ofte får spalteplass, skiller denne unike handlingen av disse barna seg ut og gir oss håp for fremtiden.

LES OGSÅ: Bildene av gutten som trøster sin livredde hund under uværet rører tusener

130,360FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter