13-år gamle Viktor spiller Pokémon Go. Plutselig fikk familien en uventet regning, nå advarer moren mot dette!

210

Viktor på 13-år vil ikke lenger spille det populære spillet. Den ubehagelige opplevelsen fjernet gleden med å jakte pokemons. Moren til Viktor oppfordrer nå andre foreldre til å følge med, slik at barna deres ikke havner i samme situasjon. 

Helle Andersen var egentlig glad for at sønnen falt for Pokémon Go. Istedenfor å sitte lange dager foran dataskjermen begynte han plutselig å gå lange turer hver dag, for å jakte på de virtuelle skapningene. Men det tok en brå slutt.

Facebook har innlegget til Helle tatt av. Over 18.000 mennesker har i skrivende stund delt teksten hennes, som lyder slik:

Advarsel: 

Viktor har via sin PC på siden coinspokemongo.com takket ja til gratis Pokecoins, og godtok i den forbindelse å motta coins via sitt telefonnummer. 

Han fikk ingen coins, men har derimot sagt ja til å flytte sitt mobilabonnement til et utenlandsk selskap. Taksten er 45 kr pr sms og selskapet startet straks en korrespondanse. 

Vi fikk lynraskt sperret telefonen hans, så skaden er forhåpentligvis ikke så stor, men jeg synes likevel at jeg vil advare, da siden ser temmelig troverdig ut og samtidig linker de til originale produkter. 

Del det videre. 

SISTE NYTT