tirsdag, februar 18, 2020
Historier fra livet 13-åring orket ikke leve lenger. Så fikk han over...

13-åring orket ikke leve lenger. Så fikk han over 10.000 bursdagskort fra hele verden

-

Rhys Williams er født med den sjeldne sykdommen epidermolysis bullosa. Den fører til smertefulle blemmer og sår over hele kroppen. Tilstanden er kronisk og det finnes ingen kur. En dag fikk Rhys nok. Han fortalte mammaen sin at han ikke orket å leve mer.

Rhys fra Bolton i England, sitter i rullestol og må mates gjennom sonde. Han har bandasjer over hele kroppen, som må byttes tre ganger om dagen. Han lever med kroniske smerter, og den eneste medisinen han får, er smertestillende. Det skriver Mirror.

For en tid tilbake, fikk den tapre gutten nok. Han fortalte hans mamma gjentatte ganger at nå hadde han fått nok av livet. Han ville bare dø.

Foto: privat

Er ikke alene

Rhys fyller 14 år den 21. september i år. I den forbindelsen, kom mamma, Tanya Williams på en lur ide. Hun la ut en post på Facebook der hun oppfordret folk til å sende bursdagskort til sønnen, slik at han skulle vite at folk tenker på han og at han ikke er alene.

Responsen hun fikk gikk over all forventning. I løpet av bare noen få dager, hadde sønnen mottatt over 10.000 bursdagskort fra fremmede over hele verden. Tanya forteller at Rhys smiler fra øre til øre.

«Han elsker det, han er så glad. Det gir ham håp», skriver moren.

Foto: privat

Fikk kort fra «Doctor Who»

Flere av kortene er fra Amerika. Ett kom til og med fra Qatar. Han har fått kort fra supermarkeder, fotballklubber, og ett fra produksjonsteamet til «Doctor Who».

LES OGSÅIngvild fikk brev fra politiet – trodde det var en bot. Men brevet inneholdt noe helt annet

«Det har gått verden over. Han har til og med vært på TV i Chile», sier Tanya, som er helt overveldet over responsen.

«Jeg vil bare si tusen takk. Det er alt jeg kan si akkurat nå. Jeg er helt overveldet», sier hun.

Foto: privat

Vi gratulerer Rhys med 14-årsdagen og håper han klarer å se lyst på livet.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...