Hjem Viralt 13-åringen synger Elvis Presley så hele salen får gåsehud

13-åringen synger Elvis Presley så hele salen får gåsehud

Selv om Elvis Presley gikk bort for snart 45 år siden, lever musikken hans i beste velgående. Både tidligere og nye generasjoner har trykket kongens fløyelsmyke stemme til sitt bryst. Det har også denne 13 år gamle gutten.

Yaroslav Karpuk deltok på det russiske TV-programmet «The Voice Kids». Opplegget er det samme som på norske «The Voice», der dommerne sitter med ryggen til og ikke får se artisten før de eventuelt velger å snu seg.

Yaroslav er bare 13 år gammel, men han har en stemme som tilhører en godt voksen mann. Og det er ikke en overdrivelse å si at stemmen hans helt klart matcher selveste Elvis Presleys.

Foto: YouTube

Stående applaus

Den unge gutten går på scenen, og musikerne bak han begynner å spille klassikeren «Can’t Help Falling In Love». Da Yaroslav åpner munnen og begynner å synge, blir publikum sittende målløse. For ikke å snakke om dommerne. Og det tar bare noen få sekunder før den første dommeren trykker på knappen og snur seg rundt.

De andre to dommerne følger etter, og det ender med at Yaroslav mottar stående applaus, både fra salen og fra dommerpanelet.

Elvis favoritt

Låta «Can’t Help Falling in Love», ble først utgitt i 1961. Da var den med i Elvis Presleys populære film «Blue Hawaii».

Låta sies å være en Elvis Presleys favoritter. Gjennom hele 60- og 70-tallet fremførte han alltid sangen på slutten av konsertene sine. Også under hans liveopptreden på NBC TV-spesial fra 1968, var den med. Og han sang den som avslutningsnummeret i hans verdensomspennende TV-overføring, «Aloha from Hawaii» i 1973.

Siden den gang har utallige artister gjort sine coverversjoner av sangen. Blant annet den den britiske reggaegruppa UB40. deres versjon fra 1993 toppet både de amerikanske og britiske singellistene.

Her kan du se Yaroslavs imponerende opptreden i russiske «The Voice Kids»: 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com