søndag, juli 25, 2021

13 lastebiler stilte seg på rekke under en bro – denne kvelden reddet de et liv

Mest lest nå

Etter å ha mottatt instruksjon fra politiet parkerte 13 lastebiler plutselig under en bro på Interstate 696 i Huntington Woods, Michigan i Midtvesten USA.

Politibetjenten Michael Shaw hadde mottatt en melding om at en mann var i ferd med å skulle ta sitt eget liv ved å hoppe fra boren.

Politibetjenten visste at han måtte handle raskt og ringte umiddelbart en trafikkansvarlig og ba ham omdirigere all trafikk. Nå hylles ideen til Michael Shaw over hele verden, den fungerte akkurat som den skulle og reddet en manns liv denne kvelden.


Michael Shaw hadde nemlig bedt om å få alle lastebilførere i området til å kjøre mot broen, og danne «et tak» under broen ved å parkere på rekke.

13 lastebiler på rekke 

Oppmodingen fra politibetjenten ble raskt besvart av flere lastebilførere. 13 sjåfører dro umiddelbart til broen, parkert midt på motorveien, og dekket hele området under broen. De gjorde slik at mannen ikke kunne hoppe helt til bakken og ikke kunne skade seg så alvorlig som han håpet.

I mellomtiden ble trafikken blokkert og omdirigert til alternative ruter.

Etter fire timer ga mannen opp og ble ført bort fra broen uten å ha skadet seg selv. Nå får han den krisehjelp han trenger som forhåpentligvis kan få han på andre tanker.

De tretten lastebilførerne som tålmodig ventet i fire timer, er bevis for at det alltid er folk der ute som bryr seg, selv om det kanskje ikke alltid føles slik.

Foto: Detroit police / Twitter

Del gjerne denne artikkelen for å hylle politibetjenten Michael Shaw og alle lastebilsjåførene som reddet livet til en mann de aldri hadde møtt før!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter