Hjem Historier fra livet 14 år gammel jente mistet livet mens hun sov. Nå avsløres den skremmende årsaken

14 år gammel jente mistet livet mens hun sov. Nå avsløres den skremmende årsaken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Der man tidligere bare kunne bruke en mobiltelefon til å ringe og sende sms med, kan man i dag en lang rekke andre ting med den også. Faktisk så mye, at den inneholder nesten hele livet for noen. De har kamera, kalender, dagbøker, facebook, instagram og mye mye mer.

Mobiltelefonen er ofte det siste vi kikker på om kvelden, og det første vi kikker på når vi våkner. Mange har den til og med seg i seng, da den også kan brukes som vekkerklokke.

Denne historien handler om en jente som levde et slikt liv, hvor mobiltelefonen spilte så stor rolle at den alltid var med – samme hvor hun var. Også i sengen når hun sov.

En morgen da moren til den 14 år gamle Le Thi Xoan ropte på henne for å få henne ned til frokost, fikk hun ikke noe svar. Hun kalte flere ganger – men fortsatt ikke noe svar.

Til sist gikk hun inn på datterens værelse og fant henne liggende i sengen – livløs!

Foto: Wikimedia Commons

Elektrisk sjokk

Hun ble omgående fraktet til sykehus, men ved ankomst kunne legene bare konstatere at det var for sent. Datteren var død.

Foreldrene ble selvfølgelig fra seg av sorg, og kunne ikke forstå hva som hadde skjedd. Datteren hadde vært så livlig og godt humør kvelden før.

Obduksjonsrapporten viste imidlertid at datteren hadde dødd av et elektrisk sjokk. Det er den engelske avisen Daily Mail som melder dette.

Foreldrene forsto fortsatt ingenting. Det var da ingenting hjemme som kunne forsårsake noe slikt. Inntil de løftet på datterens dyne.

Foto: Wikimedia Commons

Der lå laderen til mobiltelefonen hennes. Til tross for at den var tilkoblet telefonen ladet den ikke – og det nederste stykket var brent i stykker.

Politiet i Hanoi bekrefter at det ble funnet en brent mobillader i sengen til den døde jenta. Ladeledningen hadde en ødelagt gummidel som var forsøkt reparert med litt teip.

Dette skal ha medført at når datteren skulle koble til telefonen for å lade den om natten, fikk hun et elektrisk støt som dessverre var kraftig nok til å ta livet av henne.

Foto: Wikimedia Commons

Derfor gås det nå ut og advares mot å sove med ladere i sengen – spesielt hvis de da også i tillegg er defekt.

Er ladeledningen din defekt eller viser tegn på at den snart blir det – kast den! Og sørg for å kjøpe en ny så snart som mulig. Helst da en fra samme leverandør som mobiltelefonen.

Del denne artikkelen så flere får øynene opp for hvor farlig det kan være å sove med elektriske artikler i sengen. Det kan være livsfarlig!

  1. barn mobilladerskade
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com