torsdag, august 13, 2020

14-åring mister livet mens hun sover. Årsaken sjokkerer og nå vil foreldrene advare andre!

Mest lest nå

Dette bør du lese hvis du kjenner noen som har ADHD

Nadia Salwia (21) fra Säter i Sverige begynte å skrive blogg som selvmedisinering. Hun har ADHD, og har skrevet et gripende blogginnlegg som virkelig...

I dag brukes mobiltelefonen til alt mulig, og for veldig mange av oss er mobilen det siste vi ser på før vi legger om kvelden. I senga. Det kan få fatale konsekvenser, som for denne 14-åringen.

Det var en helt vanlig morgen. Mor til 14-åringen ropte på datteren sin for vekke henne, men hun ikke noe svar. Til slutt gikk hun inn på datterens rom og fant henne livløs i senga.

Wikimedia Commons


14-åringen ble kjørt i full fart til sykehuset, men det var for sent, livet sto ikke til å redde. For familien var dette et mysterium. Jenta hadde virket helt fin kvelden før og de kunne ikke skjønne hva som kunne ha skjedd.

Obduksjonsrapporten viste at deres datter hadde dødd av et elektrisk sjokk, skriver britiske Daily Mail.

Wikimedia Commons

Da de undersøkte rommet til jenta fant de datterens mobillader i senga. Ledningen var koblet til telefonen og delen som var nærmest telefonen var helst svart.  Foreldrene visste at datteren pleide å lade mobilen om natten.

I ettertid kunne politiet konstatere at det hadde vært en liten brann i ledningen. Jenta hadde fått et så kraftig støt av ledningen i løpet av natten at det tok livet hennes.

Flickr

IKKE sov med mobilen i senga, det kan få enorme konsekvenser. Når mobilen er fulladet skal laderen ikke lenger stå i mobilen.

DEL artikkelen videre med alle du kjenner for å advare om faren!

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter