Hjem Historier fra livet 14 måneder gammel gutt låser seg inne i bilen – ler mens brannmenn prøver å redde ham

14 måneder gammel gutt låser seg inne i bilen – ler mens brannmenn prøver å redde ham

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Alle foreldre har stadige bekymringer for hva barna skal finne på. At et lite barn skal låse seg inne er en av tingene foreldre bekymrer seg for. 14-måneder gamle Brandon Emery delte imidlertid ikke foreldrenes bekymring..

Brandon og moren hans, Kirsty Green, var ute og handlet i Cornwall, England. Mens moren hans var opptatt med å legge varene i bagasjerommet, klarte Brandon å låse seg inne i bilen ved et uhell, skriver Daily Mail.

Du kan jo tenke deg hvor stresset småbarnsmoren ble, plutselig ser hun sønnen alene inni bilen, mens døren er låst. Men for lille Brandon var det veldig gøy!

– Han satt i barnestolen i handlevognen, men hadde ikke på seg belte. Så han prøvde hele tiden å reise seg mens vi handlet. Jeg bestemte meg for å plassere han i bilen når jeg tok vare på varene så han ikke skulle ramle ut av handlevognen, sier Kirsty.

Moren la bilnøklene i bagasjerommet uten å tenke nærmere over det, og like etter kom Brandon til å trykke på sentrallåsknappen inne i bilen.

– Først fikk jeg litt panikk fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle få ham ut. Men heldigvis kom noen andre kunder for å hjelpe meg, og en av Lidls ansatte ringte nødsentralen, sier Kirsty.

Heldigvis var det ikke varmt den dagen, så Brandon risikerte ikke å bli overopphetet inne i bilen. Brannvesenet kom raskt til stedet for å hjelpe til med å få gutten ut av bilen.

Og Brandon, ha han synes det var stor stas å se på brannmennene som forsøkte å få opp bilen.

Se på dette bildet:

Brannmennene måtte til slutt knuse et vindu for å redde Brandon. Heldigvis endte historien bra, og familien har nå en morsom historie og bilde å tenke tilbake på etter hvert som Brandon vokser og blir eldre.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com