in

Ble født med hjertet på utsiden av brystkassen – se på henne i dag

Virsaviya ble født med en uhyre sjelden tilstand. På mange måter er hun som jenter flest, men det er en vesentlig ting som skiller henne fra andre.

Den blide jenta har akkurat de samme hobbyene som andre barn. Hun danser, synger, og maler. De fleste stillesittende aktiviteter er ikke farlig for Virsaviya, men skulle hun ramle når hun danser kan det få katastrofale følger. Hun har nemlig en ekstremt sjelden sykdom.

Hjertet hennes sitter på utsiden av brystkassen. Ifølge LittleThings forekommer dette i fem av en million fødsler.

View this post on Instagram

A post shared by Virsaviya Heart outside (@virsaviya_art_heart)

Virsaviya ble født med tilstanden. Hjertet er som sagt plassert på utsiden av brystkassen, like under huden. Dette gjør at Virsaviya må leve et litt annerledes liv enn sine jevnaldrende.  

Man kan se alle hjerteslagene til jenta. Den tynne huden dunker i takt med hjertet. På engelsk har den sjeldne defekten navnet ”Pentalogy of Cantrell” og ble for første gang oppdaget i 1958.

Da den russiske jenta, som er bosatt i USA, var seks år skrev Mirror at hun skulle gjennomgå en rekke farlige og kompliserte operasjoner for å gi henne et normalt liv. Og operasjonene var vellykket!

I dag lever hun et tilnærmet normalt liv, og bruker flittig Instagram til å oppdatere sine mange tusen følgere på hvordan det går med henne.

I videoen nedenfor får du møte den livsglade jenten. Del gjerne hennes historie videre. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

I 2009 reddet denne familien en skadet ekornbaby – 8 år senere får de en unik tilbakebetaling

2-åringen ble plutselig blå i ansiktet, kastet opp blod og døde – Hun hadde svelget et lite batteri som finnes i alle hjem