in

15-år gamle Nicolas ble hardt skadet mens han sov- Nå advarer foreldrene mot den nye ungdomstrenden

15-år gamle Nickolas Conrad er det siste offeret for en ungdomstrend kalt «Hot Water Challenge».

«Hot Water challenge», er et farlig fenomen hvor folk oppfordres til å helle kokende vann over et intetanende offer eller frivillig å drikke kokende vann selv.

Det finnes rapporter om ungdomstrenden siden 2015, men de siste månedene har det oppstått flere og flere skader på grunn av den idiotiske utfordringen.


Conrad lå og sov da seks av vennene hans da bestemte seg for å gjøre «Hot Water Challenge». Han våknet av en enorm smerte og hadde blitt påført annengrads forbrenning på halsen.

Til nyhetsmagasinet THV11 forteller 15-åringen:

– Jeg kjente en brennende smerte på halsen, og våknet skrikende. Det er den verste smerten jeg noensinne har kjent. Disse personene er ikke mine venner lenger.

Flere ofre

Nicolas er ikke den eneste som har blitt utsatt for smerte på grunn av varmt vann den siste tiden. Nylig ble det også rapportert om en 11-år gammel jente som ble stygt forbrent i hele ansiktet da venninner helte kokende vann i ansiktet hennes mens hun sov.

Nicolas og familien har stått frem i media med saken sin for å advare andre ungdommer mot hvor farlig denne utfordringen kan være.

Del saken videre og spre advarselen til Nicolas! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den døende mannen hadde et siste ønske: Å se hunden sin..Når ønsket ble innvilget rant tårene.

Fuglen går bort til den nyfødte babyen – det han gjør videre er bare helt herlig!