Hjem Dyr 15-år gammel gutt og kua Audri ble kjendiser over natten da pappaen tok dette bildet

15-år gammel gutt og kua Audri ble kjendiser over natten da pappaen tok dette bildet

En 15 år gammel gutt og kua hans deltok i en konkurranse hvor man stiller ut kyr. Gutten vant ikke konkurransen, men han og kua ble allikevel kjendiser over natten.

15 år gamle Mitchell Miner og kua Audri deltok i en kvegutstilling i Iowa, USA.

Til tross for god innsats og hard arbeid, endte Mitchell og Audri på femteplass (av syv deltakere). Utslitt etter utstillingen, bestemte gutten og kuen at det var på sin plass med en liten lur. Pappaen til Mitchell oppdaget det sovende paret og hadde heldigvis kameraet klart.

Bildet ble delt med følgende tekst: «Sønnen vår Mitchell og kua hans slapper av etter gårsdagens utstilling.» 

På under et døgn mottok bildet over 15,000 likes.

Foreldrene til Mitchell forteller til AOL at de alltid har vært opptatt av at barna skal lære om dyr, og ta omsorg for dem. Dette bildet viser at de så definitivt har lyktes med sønnen Mitchell!

De vant kanskje ikke konkurransen, men de vant Internett. 

Fikk oppmerksomhet over hele verden

Bildet som tydelig viser Kjemien mellom Mitchell og kua gikk viralt over hele verden. Store medier som Fox News og CBS News laget reportasjer om de to. Selv forstår ikke Mitchell helt hvorfor akkurat denne kua fikk et så nært forhold til han.

«Hun elsker å slappe av. Jeg forstår ikke selv helt hvorfor vi har et så sterkt bånd, hun rett og slett bare liker selskapet mitt,» sier han.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com