onsdag, august 12, 2020

15-år gammel jente ble brutalt voldtatt og myrdet. Nå har politiet laget en film som skal få unge jenter til å tenke seg om!

Mest lest nå

Kayleigh Haywood ble brutalt voldtatt og myrdet i 2015. Nå har politiet i Storbritannia publisert en film som skal åpne øynene til andre unge jenter.

Luke Harlow tok kontakt med Kayleigh Haywood via Facebook i 2015. De to begynte å chatte sammen og utviklet, det som Kayleigh trodde var et vennskap, over nettet.

Mannen som var 12 år eldre enn Kayleigh presset på for at de skulle møte hverandre. Til slutt gikk den unge jenten med på forslaget, det skulle hun aldri gjort.


Kayleigh ble med Luke hjem til leiligheten hans. Her ble hun skjenket full og mishandlet seksuelt. Da Luke var ferdig tok han kontakt med naboen sin, 29 år gamle Stephen Beadman. Også naboen forgrep seg på den forsvarsløse jenten.

Etter en stund kom Kayleigh til seg selv igjen. Hun prøvde å flykte, da tok Stephen henne med til en nærliggende gård. Det ble siste stoppested for Kayleigh.

Nå har Leicestershire Politi, med tillatelse fra Kayleigh Haywoods foreldre, laget en rekonstruksjon av den grusomme hendelsen. Videoen er laget for å advare andre unge om hvor farlig det kan være å møte fremmede mennesker man har truffet på internett.

Videoen har skapt stor diskusjon på verdensbasis og har blitt sett av over en million mennesker på under 24 timer. Se videoen nedenfor og del saken videre, det er mange som bør minnes på at man skal tenke seg om før man treffer ukjente mennesker. 

130,381FansLik
1,536FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter