lørdag, januar 16, 2021

15 år gammel jente dør etter å ha drukket alkohol blandet med energidrikk. Nå advarer politiet mot farlig trend

Mest lest nå

En 15 år gammel pike er død etter å ha drukket en blanding av alkohol og energidrikk – etter en oppskrift hun fant på nettet.

Tenåringen ble funnet bevisstløs i sitt hjem i Kenhurst i den nord-vestlige delen av Sydney i Australia. Dette skjedde fredag kveld.


Hun ble umiddelbart fraktet til The Childrens Hospital i Westmead, hvor hun avgikk med døden tre dager senere.

Blandet alkohol og energidrikk

Politiet har i følge Daily Mail funnet en flaske alkohol og en energidrikk med høyt koffeininnhold på pikens værelse, og politiinspektør Rob Critchlow fra det lokale Hills Police Area forteller at å kombinere alkohol med enkelte populære energidrikker som inneholder guarana medfører en svært giftig blanding.

Til tross for at etterforskningen fortsatt er i en tidlig fase, er det mye som tyder på piken har eksperimentert med alkoholholdige blandinger, hvor hun har funnet oppskriftene på internett. Dessverre fikk eksperimentet et tragisk utfall.

Inspektør Critchlow forteller at det ofte får dramatiske konsekvenser når mindreårige eksperimenterer med alkohol og rus.

– I dette tilfellet endte det med en knust familie som har mistet sin elskede datter, og de har naturlig nok en rekke spørsmål vi må finne svarene på, forteller han til Daily Mail.

I påvente av den endelige konklusjonen etter utredningen har inspektøren en viktig beskjed til alle som tenker på å eksperimentere med alkoholblandinger;

– Vi vil selvfølgelig gjøre hva vi kan for å finne svarene på dette, men uansett er det viktig å ikke risikere helsen på å  eksperimentere med oppskrifter man finner på internett.

Det forventes at obduksjonsrapporten foreligger senere denne uken.

Vi har vel alle prøvd å blande forskjellige alkoholtyper og mineralvann, men er man ung og ikke har samme toleranse ovenfor hverken alkohol eller de forskjellige stoffene som finnes i blant annet energidrikker bør man heller være totalt avhold. I hvert inntil man er gammel nok til å vite hva man gjør, og faktisk har lov til å nyte alkohol som voksen.

Del artikkelen for å advare andre!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter