lørdag, april 17, 2021

15 år gammelt drama boblet opp i «Farmen kjendis»: – Han var aggressiv mot meg

Mest lest nå

Tirsdag kveld var det premiere på den femte sesongen av «Farmen kjendis». To av profilene hadde en 15 år gammel konflikt som lå og ulmet.

Komiker og radiojournalist Espen Thoresen og tidligere fotballspiller John Arne Riise har aldri møtt hverandre før, men da de to sto ansikt til ansikt i den 5. sesongen av «Farmen kjendis» lå det ifølge VG en 15 år gammel konflikt mellom de to og ulmet.

John Arne Riise er en av deltagerne i Farmen kjendis, sesong 5. Faksimile Instagram / DagbladetTV

Bakgrunnen er den såkalte «SMS-saken» fra 2005. John Arne Riise havnet på førstesiden av VG etter at han sendte den samme tekstmeldingen til flere kjendiskvinner, og ba dem på date.


Senere samme året sto Espen Thoresen på en festival-scene som komiker. Fra scenen delte han ut Riises telefonnummer foran flere tusen publikummere, og oppfordret dem til å sende ham SMS.

Saken vakte stor oppsikt, og Riise fikk trolig tekstmeldinger fra en del av de 20.000 festivaldeltagerne som var antatt å ha fått med seg mobilnummeret og oppfordringen fra Thoresen. VG skrev den gang at Riise vurderte å gå til søksmål mot Thoresen.

– Da jeg så han tenkte jeg at dette kunne bli bråk, sier Thoresen til VG om Riise.

De to har aldri møtt hverandre før Riise og Thoresen dukket opp i den femte sesongen av «Farmen kjendis» som sendes på TV2 nå.

– For meg var det en liten sak for lenge siden, men siden vi potensielt skulle være sammen veldig lenge på et lite sted, ville jeg liksom bare få det vekk og skvære opp med en gang, sier Thoresen.

Var aggressiv

Etter en prat på kjøkkenet tok de hverandre i hånden på at saken nå er tilbakelagt. Men ifølge Thoresen har ikke Riise satt en strek over fortiden.

– Han var ikke villig til å legge det bak seg, og han var aggressiv mot meg. Han turte ikke konfrontere meg om hvorfor han var aggressiv. Han bare var det, og gikk bak ryggen min og snakket.

Riises manager, Erland Bakke, bekrefter at Thoresen tok opp SMS-saken på gården.

– John Arne kan bekrefte at Espen tok det opp, ikke som en beklagelse, men mer for å minne John Arne på at det var Espen som hadde gjort det. Nettopp for å skape drama på «Farmen», sier Bakke til VG.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter