torsdag, september 23, 2021

15-åringen blir alvorlig brannskadet bare uker før skoleballet – vennene nektet å la henne sitte alene

Mest lest nå

Korryn Bachner, 15, satt ved leirbålet sammen med sine venner, da en av dem plutselig tømte en kanne bensin over flammene. Bensinen eksploderte umiddelbart, og flere av ungdommene fikk alvorlige brannskader, spesielt Korryn.

Klærne brant på kroppen hennes, og det rådet fullstendig kaos inntil ambulansen kom og ungdommene kunne få hjelp.

Foto: Facebook/EllenBachner


Korryn fikk tredjegradforbrenninger på mer enn 90 prosent av ansiktet og hun lå etterfølgende på sykehuset i to uker hvor hun kjempet for livet. Hun kommer til å behøve flere kirurgiske inngrep i tiden fremover, kanskje resten av livet.

Korryn var en populær cheerleader og hadde mange venner på skolen. Men med hodet og ansiktet  pakket godt inn i bandasje tenkte hun det nok ikke ville bli noe skoleball på henne dette året. Helt tilfeldig ble hun utskrevet og kom hjem dagen før ballet, men på grunn av infeksjonsfaren, samt hun ikke likte å vise seg med all bandasjen, valgte hun å heller bli hjemme.

Foto: Facebook/EllenBachner

Hun var veldig lei seg. Skoleballet er den største opplevelsen i en amerikansk skoleelevs liv, og alle snakker om den store hendelsen flere måneder i forveien.

Så det var med stor sorg hun ringte sin utkårede kavaler, vennen Jonathan Ayala, og fortalte hun ikke ville kunne bli med. Han sto fritt til å finne en ny partner for kvelden.

Foto: Facebook/EllenBachner

Hun fortalte også vennene sine at hun ikke ville møte opp på skolen, Glendale East High School, til ballet.

I stedet prøvde hun å tenke positive tanker, som for eksempel på den nye drømmen hennes om å bli sykepleier og arbeide på en avdeling for brannskader. Hun ville hjelpe andre som gikk gjennom det samme som henne.

Bare timer før ballet skulle begynne lørdag kveld, satt Korryn hjemme og tenkte på den fantastiske kvelden hun egentlig skulle ha vært med på. Så hørte hun noen som plutselig banket på døren.

Foto: Facebook/EllenBachner

Det viste seg å være daten Jonathan og Korryns venner. De ville ikke la henne være alene på den store kvelden.

Først trodde Korryn at de kom hjem til henne for å ta bilder sammen i finstasen sin, men vennene hadde helt andre planer.

Foto: Facebook/EllenBachner

De satte opp lamper i Korryns kjeller og dekorerte rommet så det lignet en ballsal. Hvis Korryn ikke kunne komme til ballet, ja, så måtte ballet jo komme til henne!

Du snakker om vidunderlige venner!

LES OGSÅ: Daniel (17) ble avvist av alle jentene. Moren gråter av glede når en jente inviterer han på ball

Foto: Facebook/EllenBachner

– Hun har en stor stor vennekrets. Det kom selvfølgelig noen tårer, men det var gledestårer. Jonathan gikk glipp av sitt siste skoleball bare for å være hos henne. Korryn kan fortsatt være med på to skoleball, men jeg vet ikke om det noensinne vil bli like spesielt som hva denne kvelden ble, forteller Korryns mor, Ellen, til People.

Foto: Facebook/EllenBachner

Korryn og vennene hennes kunne posere sammen i deres ballkjoler og dresser.

Deretter danset de unge menneskene sammen i den vakre dekorerte kjelleren.

Foto: Facebook/EllenBachner

– Hun var så glad. Jeg er helt sikker på det var et smil under all bandasjen. Og kanskje noen gledestårer også. Det her varmet virkelig hjertet mitt, sier moren.

Denne fine gesten gjorde ufattelig mye for å oppmuntre Korryn – noe hun virkelig kan få bruk for når hun nå begynner den lange og smertefulle veien tilbake til hverdagen igjen.

Del gjerne artikkelen hvis du også synes det var fint gjort av vennene hennes, og for å spre litt lys og glede blant vennene dine på Facebook!

LES OGSÅ: Fant ikke date til skoleballet – tok med katten i stedet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter