Forsiden Historier fra livet 15-åringen blir alvorlig brannskadet bare uker før skoleballet - vennene nektet å...

15-åringen blir alvorlig brannskadet bare uker før skoleballet – vennene nektet å la henne sitte alene

Korryn Bachner, 15, satt ved leirbålet sammen med sine venner, da en av dem plutselig tømte en kanne bensin over flammene. Bensinen eksploderte umiddelbart, og flere av ungdommene fikk alvorlige brannskader, spesielt Korryn.

Klærne brant på kroppen hennes, og det rådet fullstendig kaos inntil ambulansen kom og ungdommene kunne få hjelp.

Foto: Facebook/EllenBachner

Korryn fikk tredjegradforbrenninger på mer enn 90 prosent av ansiktet og hun lå etterfølgende på sykehuset i to uker hvor hun kjempet for livet. Hun kommer til å behøve flere kirurgiske inngrep i tiden fremover, kanskje resten av livet.

Korryn var en populær cheerleader og hadde mange venner på skolen. Men med hodet og ansiktet  pakket godt inn i bandasje tenkte hun det nok ikke ville bli noe skoleball på henne dette året. Helt tilfeldig ble hun utskrevet og kom hjem dagen før ballet, men på grunn av infeksjonsfaren, samt hun ikke likte å vise seg med all bandasjen, valgte hun å heller bli hjemme.

Foto: Facebook/EllenBachner

Hun var veldig lei seg. Skoleballet er den største opplevelsen i en amerikansk skoleelevs liv, og alle snakker om den store hendelsen flere måneder i forveien.

Så det var med stor sorg hun ringte sin utkårede kavaler, vennen Jonathan Ayala, og fortalte hun ikke ville kunne bli med. Han sto fritt til å finne en ny partner for kvelden.

Foto: Facebook/EllenBachner

Hun fortalte også vennene sine at hun ikke ville møte opp på skolen, Glendale East High School, til ballet.

I stedet prøvde hun å tenke positive tanker, som for eksempel på den nye drømmen hennes om å bli sykepleier og arbeide på en avdeling for brannskader. Hun ville hjelpe andre som gikk gjennom det samme som henne.

Bare timer før ballet skulle begynne lørdag kveld, satt Korryn hjemme og tenkte på den fantastiske kvelden hun egentlig skulle ha vært med på. Så hørte hun noen som plutselig banket på døren.

LES OGSÅ
Ellis (6) våknet med smerter i hodet og havnet i koma. Da gjorde legene en uvanlig oppdagelse
LES OGSÅ
Linus (24) mistet livet av kreft - hans siste ord rører tusener

Foto: Facebook/EllenBachner

Det viste seg å være daten Jonathan og Korryns venner. De ville ikke la henne være alene på den store kvelden.

Først trodde Korryn at de kom hjem til henne for å ta bilder sammen i finstasen sin, men vennene hadde helt andre planer.

Foto: Facebook/EllenBachner

De satte opp lamper i Korryns kjeller og dekorerte rommet så det lignet en ballsal. Hvis Korryn ikke kunne komme til ballet, ja, så måtte ballet jo komme til henne!

Du snakker om vidunderlige venner!

Foto: Facebook/EllenBachner

– Hun har en stor stor vennekrets. Det kom selvfølgelig noen tårer, men det var gledestårer. Jonathan gikk glipp av sitt siste skoleball bare for å være hos henne. Korryn kan fortsatt være med på to skoleball, men jeg vet ikke om det noensinne vil bli like spesielt som hva denne kvelden ble, forteller Korryns mor, Ellen, til People.

Foto: Facebook/EllenBachner

Korryn og vennene hennes kunne posere sammen i deres ballkjoler og dresser.

Deretter danset de unge menneskene sammen i den vakre dekorerte kjelleren.

Foto: Facebook/EllenBachner

– Hun var så glad. Jeg er helt sikker på det var et smil under all bandasjen. Og kanskje noen gledestårer også. Det her varmet virkelig hjertet mitt, sier moren.

Denne fine gesten gjorde ufattelig mye for å oppmuntre Korryn – noe hun virkelig kan få bruk for når hun nå begynner den lange og smertefulle veien tilbake til hverdagen igjen.

Del gjerne artikkelen hvis du også synes det var fint gjort av vennene hennes, og for å spre litt lys og glede blant vennene dine på Facebook!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet