Hjem Historier fra livet 15-åringen forsvant for nøyaktig 35 år siden: Dette er familiens innstendige bønn

15-åringen forsvant for nøyaktig 35 år siden: Dette er familiens innstendige bønn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I 35 år har Lees foreldre, Peter og Christine Boxell, levd i uvisshet om hva som skjedde med sønnen deres. Nå går de ut med en innstendig bønn til den eller de som vet hva som hendte med Lee.

Lørdag 10. september i 1988 forsvant Lee Boxell fra hjemmet sitt. Han skulle bare ut og handle med en kamerat. Deres veier skiltes klokken 13, og den siste observasjonen av Lee var kl 14:20.

– Vi har ikke sett eller hørt fra vår kjære sønn Lee siden han dro til Sutton, for trettifem år siden 10. september 1988. Han var bare 15 år da han forsvant. Vi frykter at Lee kan ha blitt myrdet. Vi håper fortsatt at noen vil stå frem for å hjelpe til med å finne levningene hans, slik at min kone og jeg som er i slutten av 70-årene kan ta farvel med vår elskede sønn før det er for sent for oss, sier Lees far, Peter Bowell i en uttalelse gjengitt av Daily Mail.

Han ber innstendig den eller de som vet noe om å gjøre det som er riktig, slik at de og søsteren hans endelig får vite hva som skjedde og kan få en avslutning.

De ønsker også anonyme tips til veldedighetsorganisasjonen Crimestoppers.

Lee Boxell i 1987. Foto: Wikipedia

– Når du har gitt informasjonen du har, trenger du aldri å ha noe mer med saken å gjøre. Crimestoppers kan ikke identifisere hvem du er og vil heller ikke spørre om noen personlige detaljer fra deg. Så dette gir virkelig noen en sjanse til å gjøre det rette og bidra til å lindre våre år med smerte, sier faren videre og legger til at de håper de endelig kan begrave Lee om det er slik at sønnen er død.

Kate Blackburn som er sakens etterforsker sier at politiet ikke har noen bevis for at det har skjedd noe kriminelt med Lee, men uten observasjoner eller troverdig informasjon på 35 år tror etterforskeren at det er lite håp om at Lee er i live.

– Lee var en gutt med et godt familieliv. Han var en flink elev som elsket fotball. Historien om at han skal ha stukket av, startet et nytt liv og levde under et dekknavn er absolutt ikke troverdig. Mitt håp er at noen som ikke følte at de kunne snakke med oss tidligere, nå står frem og dele det de vet. På dette stadiet av etterforskningen er min prioritet å finne Lee slik at han kan returneres til foreldrene sine. Lees foreldre fortjener svar og de fortjener muligheten til å begrave sin høyt elskede sønn, sier etterforskeren.

Organisasjonen Crimestoppers har også bidratt med en dusør på 20 000 pund for tips som leder til at de finner levningene av Lee.

LES OGSÅ: Tenåringen forsvant for åtte år siden – dukket opp i live og bærer på et mysterium

[mashshare]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com