in

15 overraskende ting du kan bruke tannkrem til

Image by Bruno /Germany from Pixabay

De fleste bruker tannkrem til tannpuss. Tannkrem er imidlertid et ganske verdifullt husholdningsverktøy som kan være nyttig i mange sammenhenger.

1. Bli kvitt blåmerker

Tannkrem kan få blåmerker til å forsvinne raskere. I snitt er helingsprosessen 1-2 uker. Børster du blåmerket med en tannbørste vil det øke blodgjennomstrømningen, og tannkrem reduserer hevelsen.

2. Fiks riper i solbrillene

Litt tannkrem kan hjelpe deg med å fikse mindre riper i brillene dine! Du trenger ingen dyr tannkrem. Alt du trenger er en ikke-slipende og tannkrem som ikke er gel-basert. Ha en klatt tannkrem på det ripede området av glassene og gni det forsiktig i myke sirkulære bevegelser med en bomullsdott.

3. Dempe irritasjon i huden

Noen typer tannkrem inneholder natron og hydrogenperoksid, som kan hjelpe mot akne. I tillegg kan hudirritasjoner som insektbitt behandles med tannkrem for å redusere kløen.

4. Rengjøre uklare billyktene

Du kan polere frontlyktene med tannbørste, har du også på litt tannkrem blir frontlyktene klarere. En bil har utallige små sprekker som trenger grundig rengjøring.

5. Reparere slitasje på skinnsko

Ha en klatt tannkrem på det slitte området på skinnsko. Gni med en myk klut. Tørk av med en fuktig. Du vil sitte igjen med skinn som ser ut som nytt.

6. Frisk opp tåteflaskene

Lukter tåteflaskene dine surmelk? Ha litt tannkrem på flaskebørsten i stedet for oppvaskmiddel. Skrubb og skyll grundig. Du kan også bruke denne rengjøringstaktikken på andre beholdere som termoser.

7. Fjern barnetegninger fra veggene

Har barnet fargelagt veggen? Ta en tube med tannkrem (ikke gel-basert) og en fille. Ha tannkremen på «kunstverket» og skrubb. Skyll med en ren fuktig klut for å få veggen tilbake til normalen på kort tid.

8. Bleke joggesko

Også her er det viktig at tannkremen ikke er gel-basert. Du trenger også en tannbørste. Skrubb gummidelen av joggeskoene dine til de er hvite. Når du er ferdig, fjerner du restene av tannkrem med en fuktig klut.

9. Bli kvitt te- og kaffeflekker i koppene

Påfør litt tannkrem direkte på flekkene og vask deretter som vanlig.

10. Gi diamantene glans

Ha litt tannkrem på en myk tannbørste. Puss på diamanten og fjern rester med en fuktig klut. Dette gir deg glitrende smykker på bare noen få minutter.

11. Rengjør strykejernet

Påfør tannkrem (ikke gel-basert) på et kaldt strykejern. Skrubb med en fille. Skyll

12. Fjern vannmerker på bordet

Påfør litt ikke-gelbasert tannkrem på en myk klut og gni på treet akkurat der ringen er. Vær nøyaktig og forsiktig slik at du ikke skader treverket. Tørk av med en fuktig klut. La bordet tørke og påfør møbelpolish.

13. Aldri mer baderomspeil som dugger

Legg et tynt lag med tannkrem på speilet (ikke gel-basert) og tørk av det før du går inn i dusjen. Når du er ferdig med å dusje, vil ikke speilet være duggete.

14. Få glansen tilbake på kromet på kjøkkenet og badet

Har du ikke rengjøringsmiddel til kjøkken eller bad? Smør tannkrem på krom. Poler med en tørr, myk klut.

15. Få bort sminkeflekker

Dersom leppestift eller mascara har satt vanskelige flekker på benkeplaten kan du raskt fjerne det med litt tannkrem

Kilde: HealthyWomen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Han klaget over tannpine og ble sendt hjem av tannlegen med paracet, to dager etter ble han funnet død

spise sukker

Slik demper du søtsuget